No Hair Crew Intimate Hair Removal Cream

No Hair Crew Intimate Hair Removal Cream

Dick Johnson Uncle's Ballwax Kit - Roasted Chestnuts

Dick Johnson Uncle's Ballwax Kit - Roasted Chestnuts

Dick Johnson Uncle's Pungvax

Regular Price 119,00 kr Special Price 101,15 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
4042102

Dick Johnson Uncle's Pungvax är männens underverk. Klibbar pungen fast vid insidan av knäna? Får du alltid sitta ensam på grund av en stinkande pung? Eller kanske det är därför att du hela tiden gräver dig i skrevet..? Vem vet.. Men vi vet att problemet kan fixas! Njut av livet och läs vidare:

Ball Wax är en finsk innovation, tillverkad för att förbättra den manliga hälsan. Den är helt naturell, veganvänlig och allergivänlig. Pungvax kan användas till allt från intimrakning som återfuktande, för att motverka klåda, för att minimera svett och dålig lukt, samt för att undvika irriterande klibbande.

Pungvax innehåller smörträdets vitaminrika olja, som är speciellt lämplig för pungens känsliga hud. Minskar klåda samt förstärker huden. Du kan glömma svettande, kliande och illaluktande ballar!

Doft
Naturlig doft av sheasmör och oljor

Varumärket
Dick Johnson är vårdande produkter med en attityd skapad av det hårdaste vädret i den nordiska ödemark som kallas Finland. Uncle är den vulgära och vågade produktserien med innovativa och funktionella produkter för dig med en gnutta humor.

Användning
Smörj varsamt in ljumsken och pungen (passa samtidigt på att undersöka efter ojämnheter).

Förpackning
Plastburk med skruvlock i aluminium

Volym
50 ml

Mer information
Varumärken Dick Johnson
Antal hastigheter 1 hastighet
Write Your Own Review
Du recenserar:Dick Johnson Uncle's Pungvax
Your Rating