Enkla tips för att välja rätt push up-behåar när du köper på nätet

Push-up bh

En push-up BH är en BH med bygel och vaddering i kuporna som hjälper till att lyfta och forma bysten. Push-up är stadig och framhäver både byst och klyfta. Vadderingen i kuporna ger resultatet att bysten ser större ut, beroende på hur mycket vaddering BH:n har. Push-upens främsta syfte är att framhäva och forma bysten på ett vackert och naturligt sätt.

Push-up har vadderade kuddar som fyller ut och låter bysten se större ut. Vissa push-up trycker också ihop bysten en aning från sidan, vilket gör både att bysten ser större ut och att klyftan mellan dem blir tydligare. Detta gör också att push-up effekten ger tydligast resultat på kvinnor med lite mindre byst. Även kvinnor med större byst kan använda push-up, men effekten blir mindre och beroende på modell kan bysten se för ihoptryckta ut eller i visa fall ”hänga ut” lite över BH-kanten.

Det finns push-up med avtagbara axelband, men de flesta väljer ändå en push-up med fasta axelband. Risken är att om banden försvinner tappar push-upen lite av sin upplyftande form och bysten ”hänger lätt ut” över Bh-kanten. Vissa modeller av stadig kvalité med en kraftigare bygel håller dock formen trots att man tar av axelbanden.

5 saker att tänka på

  • Tänk på att det är viktigt att din BH har bra passform, det blir bekvämast och snyggast. Det finns ofta bra storleksguider hos butikerna, mät innan du beställer, så ökar chansen att du blir nöjd med ditt köp.
  • Välj en färg som du tycker om och som också passar till dina kläder. Vill du inte att din BH ska synas under tröjan är en naturfärgad det bästa alternativet, det syns betydligt mindre än t.ex. en vit BH.
  • Det finns många olika Push-up modeller som alla har olika mycket vaddering. Fundera på hur mycket effekt du vill ha, hur mycket vill du att din push-up ska lufta och fylla ut. Välj en modell med mycket vaddering om du vill ha stor effekt och tvärtom.
  • Modeller med fasta axelband brukar i regel ha den bästa passformen.
  • Kom ihåg att en push-up ger snyggast effekt på lite mindre byst. Om du är ute efter en BH för större byst bör du tänka igenom ditt val av modell en extra gång. Det finns absolut pus-up modeller som passar storbystade, men kanske finns det andra modeller som passar dig och dina behov bättre.

3 varianter du bör överväga
Star5
Push up bra, Björn Borg
  • Mycket prisvärd
  • Bra kvalitet

Push up bra, Björn Borg

Denna vackra push-up ger bysten fin form och har bra passform. Ett mycket bra basic-plagg för var kvinnas garderob.

Rabattkod: = Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Star4
Naked Glamour, Calvin Klein
  • Användbar

Naked Glamour, Calvin Klein

Denna stilrena push-up från Calvin Klein är mycket användbar och tillverkad av skönt material. En vacker och försynt spetsdekoration längs axelband och urringning.

Rabattkod: = Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Ev. priser är från 2024-04-28 och är exkl frakt.

Star3
Intimates Push-up, Vero Moda
  • Söt

Intimates Push-up, Vero Moda

Denna mycket söta push-up från Vero Moda är mycket prisvärd och av bra kvalité. Det mycket söta mönstret för tankarna till ljusa sommarkvällar.

Ev. priser är från 2024-05-19 och är exkl frakt.

Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Push-up bh
Kod Sista datum Beskrivning
ADANSWE20 2024-12-31 Gäller endast ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden Se erbjudandet hos Björn Borg
2024-05-26 Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Se erbjudandet hos Uppercut
Butiker som säljer push up-behåar
Björn Borg
Björn Borg
BjörnBorg är ett klädmärke för sportkläder, uppkallat efter den svenska tennisstjärnan Björn Borg. BjörnBorg säljer sportkläder och underkläder för kvinnor och män och i deras egen webbutik hittar du hela sortimentet av BjörnBorg-produkter. Du erbjuds handla enkelt och med snabb hemleverans.
Uppercut
Uppercut
För dig som vill vara välklädd från topp till tå är Uppercut en riktig guldgruva. Här hittar du underkläder ifrån alla tänkbara kända märken. Företaget vill att det ska vara enkelt att handla, och satsar på fri frakt och kort leveranstid. Allt för att få så nöjda kunder som möjligt!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer push up-behåar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.