Netonnet


Kategori: Mobiltelefon från NetOnNet
rating
Netonnet

Netonnet är prispressaren med det enorma utbudet av teknik och hemelektronik, så även mobiltelefoner. Har ett stort sortiment av mobiltelefoner i alla prisklasser. Säljer inte Blackberry.

Tänk på det här när du köper mobiltelefon
  • Anpassningsmöjligheter: iPhone och Android är skapade för att kunna uppdateras med appar, det vill säga små program. Utbudet av appar är för tillfället mycket större för iPhone än för Android och Blackberry.
  • Användningsområde: Tänk på hur du vill använda din mobiltelefon. Vill du till exempel bara kunna ringa och skicka sms behöver du förmodligen inte en modell som har alla de senaste finesserna. Är du intresserad av foto, välj då en mobiltelefon som har en utmärkt kamera.
  • Batteritid: En modell med stor skärm, som du alltid har uppkopplad mot Internet, drar en hel del ström. Att behöva ladda mobiltelefonen varje kväll kan vara lite besvärligt. Vill du vara lite friare i din användning av din mobil bör du välja en mobiltelefon med lång batteritid.
  • Design: Du har många olika designer att välja mellan när du ska köpa mobiltelefon. En del är extra tåliga medan andra är exklusivt designade.
  • Abonnemang: Du behöver ett abonnemang för att kunna ringa, sms:a och surfa med din mobiltelefon. Välj ett abonnemang som är anpassat efter ditt användande. Köper du en smartphone så se till att du har obegränsad surf, detta för att inte drabbas av onödiga kostnader.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Mobiltelefon

Andra rekommenderade produkter inom kategorin mobiltelefon
Tre.se
Tre.se
Tre säljer mobiltelefoner både med abonnemang och utan abonnemang. Stort sortiment av modeller både för iPhone, Android och andra.
DustinHome
DustinHome
DustinHome har varit en firad aktör inom teknik i många år. DustinHome har många modeller för Android-telefoner, de senaste versionerna av iPhone och även mindre märken.

Förslag på produkter inom kategorin mobiltelefon