Telenor - mobilt bredband


Kategori: Mobilt bredband från Telenor
rating
Telenor - mobilt bredband

Telenor går i täten med erbjudanden om 4G och supersnabbt mobilt bredband. De har förstås också mobilt bredband för 3G och bra prismodeller att välja bland.

Tänk på det här när du köper mobilt bredband
  • Hur viktigt är täckning för dig? - Om du bor utanför tätorterna eller ofta behöver internet på ditt landställe så är detta viktigt.
  • Hur viktigt är hastigheten för mig? - 2 Mbit / s räcker bra för att mejla, surfa, facebooka osv. Det fungerar även ok för Youtube men den begränsade hastigheten gör att det inte 'flyter på' som man kanske vill om man arbetar från datorn, använder VPN osv.
  • Hur viktigt är priset för mig? - Ju bättre du förstår dina egna surfbehov, desto bättre kan du också förstå vilket typ av abonnemang du behöver. Välj inte det billigaste (med surfbegränsningar) om du faktiskt använder internet mycket. Det kommer i slutändan bli dyrare än ett lite dyrare abonnemang som har fri surf.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Mobilt bredband

Andra rekommenderade produkter inom kategorin mobilt bredband
Tele2 - mobilt bredband
Tele2 - mobilt bredband

Tele2 har vunnit utmärkelser som Bäst i Test för snabbast nät och bästa mobila bredband. De har dessutom det billigaste erbjudandet (Small-paketet).

Telia - mobilt bredband
Telia - mobilt bredband

Telia erbjuder mycket snabbt mobilt bredband, framförallt via nya 4G men också upp till 16 Mbit / s för 3G. Om man väljer 3G kan man uppgradera till 4G.

Tre - mobilt bredband
Tre - mobilt bredband
Tre har bra täckning och erbjuder ett snabbt abonnemang. Detta till en kostnad som inte överstiger de andra kontantkorten något.