Tänk på det här när du köper lädersmycken
  • Lädersmycken designas på många olika sätt och klär både tjejer och killar. Du kommer garanterat att hitta något som passar just dig, antingen av mer traditionell eller modern karaktär.
  • Lädersmycken finns i flera prisklasser. Handgjorda smycken är väsentligt dyrare än smycken producerade i större skala, men priset beror också av de övriga material som smycket är tillverkat av. Ingår till exempel tenn, stål eller silver påverkas priset.
  • Traditionen att bära lädersmycken har funnits länge i Sverige och den förknippas ofta med medeltid eller den samiska kulturen, där också mycket av hantverket att tillverka dessa smycken lever kvar. I medeltidssammahang är lädersmycken vanligt förekommande.
  • Tänk på att vårda dina lädersmycken och inte utsätt dem för väta, för längsta möjliga hållbarhet. Det kan vara en idé att ibland smörja in sina smycken lite, se dock upp så att inte färgen mörknar! Till många klockor tillverkas läderarmband separat, så att slitna läderband kan bytas ut till ett rimligt pris.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Lädersmycken

Andra rekommenderade produkter inom kategorin lädersmycken
Fyndiq - lädersmycken
Fyndiq - lädersmycken
Hos Fyndiq finner du lädersmycken och vackra smycken på läderremmar till stora rabatter. Produkterna är på utgående eller överskott och säljs därför väldigt billigt.
Royal Design - lädersmycken
Royal Design - lädersmycken
Royal Design har ett jättefint utbud av varierande och vackra lädersmycken som passar många olika stilar och outfits. Här kommer du hitta det lädersmycke du söker, om det så är ett läderarmband eller något annat.