Butiker som säljer klänningar
Dunken
Dunken
Dunken har ett stort utbud av kläder och accessoarer inom nischen rockkläder. Här hittar du ett mycket stort utbud av kläder på temat rock och tryckta t-shirts, allt till överkomliga priser. Här hittar du även märkeskläder inom nischen till fina priser.
Ellos
Ellos
Ellos är ett stort varuhus på nätet där du hittar det mesta du behöver till det mesta. Kläder, skor hemelektronik, filmer, böcker och produkter för skönhet och hälsa, hos Ellos kan du få tag i det mesta du letar efter på en shoppingrunda i ett varuhus utan att behöva lämna hemmet.
NA-KD
NA-KD
NA-KD har på ett fåtal år vuxit från en liten aktör till en gigant inom mode för kvinnor. NA-KD:s kläder har fått ett gott rykte. Inte bara på grund av alla modemedvetna kvinnor som bär NA-KD:s kläder utan också för hur många influencers som bär produkter från NA-KD. Hos NA-KD hittar du allt det senaste modet för kvinnor.
Superlove
Superlove
Superlove är en butik som erbjuder mängder av trendiga damkläder, skor och accessoarer från flera välkända märken. Superlove har fokus på skandinaviska märken, och här klappar hjärtat lite extra för den danska designen. Du hittar även fina saker till hemmet, så här finns mycket för dig som gillar skönhet och estetik!

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer klänningar? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Klänningar du kan köpa nu