Ellos - möbler


Kategori: Hem och bostad från Ellos
rating
Ellos - möbler

Ellos har snygg och stilren heminredning i form av framförallt möbler till rimliga priser. Det är möbler som du kan använda för att sätta prägel på ditt hem (resten kan man ju köpa på IKEA).

Tänk på det här när du köper hem och bostad
  • Få inspiration från inredningsmagasin, vänner och inredningsprogram och tänk igenom vilken stil som du, och din partner, vill ha. Känn också efter hur viktigt det är för er att ha en speciell stil, man skapar trots allt ett hem - inte ett showroom!
  • Oavsett vad du har för ambitioner med ditt hem så är det roligt att blanda från olika stilar, butiker och tidsepoker. Ta lite arvegods, lite designermöbler och lite smarta IKEA-prylar. Köper du allt från samma källa, tex IKEA eller designermöbelbutiken, får man ofta ett ganska tråkigt, opersonligt hem.
  • Hem är till för att användas och bo i, inte bara ha som prydnad. Det kan vara värt att tänka på om du ska välja mellan den snygga, vita skinnsoffan eller den mjuka, lite tråkigare myssofffan. Det kan också vara något att tänka på när du väljer mellan den lite vackrare lägenheten gentemot den något tråkigare, men mer praktiska.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Hem och bostad

Andra rekommenderade produkter inom kategorin hem och bostad
Hemnet - inspiration
Hemnet - inspiration
Hos Hemnet hittar du bostäder att köpa över hela Sverige. Här kan du inte bara hitta din drömbostad utan också få inspiration till vilken typ av bostad du vill bo i.
Tidningsbutiken - inredningstidningar
Tidningsbutiken - inredningstidningar
Tidningsbutiken har ett mycket stort utbud av tidningar inom inredning där du definitivt kommer hitta inspiration till ditt nya hem.

Förslag på produkter inom kategorin hem och bostad