Rabattkoder och erbjudanden från butiker som säljer Handväska
Kod Sista datum Beskrivning
newatrizzo10 2019-12-31 Gäller nya kunder och på ord. pris och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Se erbjudandet hos Rizzo
newataccent10 2019-12-31 Gäller nya kunder och på ord. pris och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Se erbjudandet hos Accent
SINGLESDAY15 2019-11-11 Erbjudandet gäller 10/11/2019-11/11/2019 på varor märkta med texten "singelsday15". Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Koden SINGLESDAY15 skall anges i kassan. Se erbjudandet hos Wakakuu
2019-11-18 Gäller utvalda plagg Se erbjudandet hos Monki
2019-11-11 Gäller på ord. pris Se erbjudandet hos Accent
2019-11-11 Gäller på ord. pris Se erbjudandet hos Rizzo
2019-11-11 Erbjudandet gäller alla – vare sig du är singel, i en relation eller it’s complicated. Se erbjudandet hos Indiska
Butiker som säljer handväskor
Accent
Accent
Accent är butiken som fokuserar på väskor. Hos accent går mode och funktion i första hand. Det här är väskor för den rörliga urbana medborgaren som ställer höga krav på sin väska. Med ett brett utbud och lättorienterade kategorier på sina sida är det ett gyllene stället att leta efter sin perfekta väska på.
Amazer.se
Amazer.se
En riktigt fin väska är något som hör hemma i varje kvinnas garderob. Hos Amazer hittar du ett stort utbud med alla möjliga typer av handväskor, axelväskor, weekendväskor med mera. Välj att kolla runt på väskor efter kategori eller efter designer. Här finns väskor av flera kända designers!
Indiska
Indiska
Indiska finns inte bara som butiker runt om i hela Sverige, de finns också på nätet med denna välfyllda webbutik. Här hittar du mode, heminredning och accessoarer starkt influerade av Indien. Snabba och enkla leveranser.
JFR
JFR
JFR säljer kläder till den unga målgruppen som vill ha attitydfyllda, vågade kläder och accessoarer som sticker ut ur mängden. JFR kallas sin affäridé för "edgy clothing" och om du klickar runt i JFR:s onlinebutik kommer du ganska snart förstå vad som menas med det...
Monki
Monki
För de allra flesta är Monki en välkänd butik. I många städer är Monki snudd på en institution när det kommer till det senaste modet för tjejer. I Monkis webbutik hittar du precis som i butikerna snygga och trendiga accessoarer och kläder till bra priser.
Rizzo
Rizzo
Rizzo erbjuder ett brett sortiment av skor, väskor och plånböcker i hög kvalitet. Produkterna är från såväl egna som externa varumärken. Hos Rizzo hittar du den senaste designen. Rizzo hjälper dig att göra ett stilsäkert val.
Väskan.com
Väskan.com
Väskan är Sveriges äldsta väsk- och handskbutikskedja som fortfarande drivs av samma familj. Företaget har gjort sig berömda bland annat för sin goda service, sitt breda sortiment och sin kunniga personal. Söker man en väska är det med andra ord här man ska leta!
Wakakuu
Wakakuu
Wakakuu är en webbutik som säljer handplockat mode av hög kvalitet. Man skulle kunna kalla Wakakuu för high fashion. Filosofin hos Wakakuu är att vackra plagg ger energi som skiner igenom och ger dig en look utöver det vanliga. Wakakuu är en kombinerad webbutik och showroom.

Övriga butiker

Håller du inte med om att någon av de ovanstående butikerna faktiskt säljer handväskor? Påpeka gärna om någon butik hamnat fel.

Handväskor du kan köpa nu