Tänk på det här när du köper trimmer för trädgården
  • Om du vill köpa en trimmer på nätet, var noga med att du får heltäckande garantier och att du enkelt kan skicka tillbaka trimmern om det skulle vara något fel på den.
  • Var noga med säkerheten – en trimmer för trädgården ska alltid ha kupa och helst också trådfångare. Dessutom bör den ha en säkerhetsknapp så den inte går igång automatiskt.
  • Vill du ha större effekt, välj en bensindriven trimmer. Är det inte så noga med effekten, välj en eldriven trimmer.
  • Se till att det är enkelt att byta tråd/skärblad. Skärblad måste du alltid byta manuellt. Vissa modeller som använder skärtråd har automatisk frammatning. Automatisk frammatning är en mycket tidsbesparande funktion.
  • Välj en trimmer med en arbetsbredd som passar ytorna i din trädgård. För trimning av detaljer kring fasta föremål är det klokt att använda en lättarbetad trimmer med en mindre arbetsbredd.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Trimmer för trädgården

Andra rekommenderade produkter inom kategorin trimmer för trädgården
Bosch grästrimmer
Bosch grästrimmer
Sladdlös trimmer med lång batteritid. Bekväma handtag och skyddsbygel. Väger endast 2,4 kilo. Kantklippning och trimmning blir en fröjd med denna maskin.
Black & Decker ST1823-QW
Black & Decker ST1823-QW
Eldriven trimmer med en hög kapacitet. Arbetsbredden är 25 cm. Bullrar mycket lite och är komfortabel och enkel att använda med många justeringsmöjligheter.

Förslag på produkter inom kategorin trimmer för trädgården