Royal Design - designprylar


Kategori: Designprylar från Royal Design
rating
Royal Design - designprylar

En av Sveriges största inredningssajter med design för både hemmet och kontoret. Här hittar du ett stort utbud av kända europeiska varumärken. Har även Sveriges största utbud av svenskt limiterat och unikt konstglas.

Tänk på det här när du köper designprylar
  • Du har ångervecka så är inte produkten så som du hoppades på kan du alltid skicka tillbaka den.
  • Ska du köpa en designpryl som present till "designsnobbar" så se till att du väljer saker som går i linje med vad de har alternativt behåll kvittot.
  • Köp kvalitet på direkten för de typer av produkter du vet att du kommer använda mycket. För lite mer slit-och-släng-prydnadssaker är det inte lika nogrannt.
  • Svensk design, och framförallt glasdesign, är mycket populärt som present till utländska gäster. Till exempel om ni får besök av, eller ska besöka, vänner från andra länder. Välj då klassiska svenska märken som Orrefors och klassisk svensk formgivning (enkelt, stilrent, minimalistiskt).

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Designprylar

Andra rekommenderade produkter inom kategorin designprylar
Design Online - designprylar
Design Online - designprylar
Har ett sortiment av fler än 5000 noga utvalda inredningsartiklar från 150 skandinaviska varumärken som Marimekko, Pappelina, Iittala och Design House Stockholm. Nya produkter presenteras varje vecka.
Bluebox designprylar
Bluebox designprylar
Bluebox har framförallt roliga och smarta designprylar som passar extra bra att ge bort.
Designtorget
Designtorget
Designkedja som säljer designföremål med hög kvalité från kända och okända formgivare under en begränsad tid. Mycket bra presentbutik. Något krånglig webbshop dock.