Sojalecitin 1200mg (fosfatidylkolin inositol kosttillskott) (120 kapslar)


Sojalecitin 1200mg (fosfatidylkolin inositol kosttillskott) (120 kapslar)

Lamberts Sojalecitin 1200mg kapslar är ett fosfatidylkolin inositol kosttillskott från soja. Lecitin är ett av de rikaste naturliga källonar av de två viktiga näringsämnena inositol och kolin som spelar ett viktig roll i de organ som hanterar fettmet

Tänk på det här när du köper kosttillskott
  • Ha inte en övertro på vad kosttillskotten kan göra för din hälsa och träning.
  • Tränar du mycket och ofta kan du lika gärna köpa stora förpackningar på en gång. Det blir inte bara billigare per dos, du sparar även in på fraktkostnaden.
  • Det finns så många olika kosttillskott som hjälper mot saker man kanske inte ens tänker på att man har, eller kan få besvär med. Det kan vara en bra idé att försöka förebygga sjukdomar och ohälsa istället för att behandla dem när de redan uppkommit.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Kosttillskott

Andra rekommenderade produkter inom kategorin kosttillskott
MM Sports - Kosttillskott
MM Sports - Kosttillskott
MM Sports marknadsför sina kosttillskott till framförallt styrketränare och elitidrottare men även till vanliga motionärer. De har ett stort utbud och många olika varianter av proteinpulver.
Gymgrossisten
Gymgrossisten

GymGrossisten är en av de mest kända butikerna för folk som är seriösa med sin träning och framförallt muskelbyggande. Det är en av Nordens största butiker inom kosttillskott, träning och hälsa med fokus på högkvalitativa produkter.

SvensktKosttillskott.se
SvensktKosttillskott.se

Svenskt kosttillskott är en snygg och praktisk sida med marknadens bredaste sortiment inom kosttillskott, hälsokost och naturläkemedel. Om du behöver det, finns det här. Därtill har de snabba leveranser, fri frakt, kvalitetsvaror och bra priser. Sammanfattningsvis: Oslagbart!


Förslag på produkter inom kategorin kosttillskott