Hummel Fashion Sport-BH


Hummel Fashion Sport-BH

Hummel Sport, Kvinna, Neonrosa, XS/S, SUE SEAMLESS SPORTS , Sport BH

Tänk på det här när du köper bh (behå)
  • Tänk på att det är väldigt viktigt att din Bh har bra passform, det blir bekvämast och snyggast. Det finns ofta bra storleksguider hos butikerna, mät innan du beställer, så ökar chansen att du blir nöjd med ditt köp.
  • Välj en färg som du tycker om och som också passar till dina kläder. Vill du inte att din Bh ska synas under tröjan är en naturfärgad det bästa alternativet, det syns betydligt mindre än t.ex. en vit Bh.
  • Om du är ute efter en push-up effekt eller utfyllnad i din Bh, välj en Balconette- eller Push-up modell. De fyller ut och framhäver brösten och passar bra även för att framhäva urringningar.
  • Om du önskar stabilitet och komfort, men vill att brösten mer eller mindre behåller sin naturliga form, välj en mjuk Bh, utan bygel, eller en ovadderad Bh.
  • Önskar du att Bh-sömmar inte syntes under lite tajtare plagg, välj en Bh-modell med en formpressad kupa. Dessa kupor har inga sömmar alls.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för BH (behå)

Andra rekommenderade produkter inom kategorin bh (behå)
Uppercut - BH
Uppercut - BH
Uppercut är en mycket bred underklädesbutik på nätet. De har ett mycket stort utbud av Bh:ar och andra underkläder från en mängd olika kända märken.
Lindex - BH
Lindex - BH
Lindex är en välkänd butik dit många vänder sig för att köpa BH och de har ett stort utbud av alla sorters kläder. Deras underklädsavdelning är välsorterad och underkläderna kommer från många, kända märken.
Ellos - BH
Ellos - BH
Ellos är en bred E-handelsbutik med ett brett och välsorterat utbud av både kläder, böcker, spel m.m. Här finns ett brett underklädessortiment från många kända märken och Ellos tillhandahåller dessutom god service och snabb leverans.