MP strumpbyxor - ull


MP strumpbyxor - ull

MP strumpbyxor. Kvaliteten är 80% superwash ull, 17% polyamid, 3% elastan. Modell: Tights buttercup lace, 111

Tänk på det här när du köper barnkläder
  • Det finns otroligt många olika barnklädesbutiker så passa på att fönstershoppa. Sen blir det förstås billigast om du köper flera plagg från samma butik så du sparar in på frakten.
  • Du har alltid "ångervecka" på 14 dagar. Under denna tid kan du prova kläderna och se om de passar samt om barnet gillar kläderna. De kläder som inte faller er i smaken kan man sedan alltid skicka tillbaka. Oftast får man betala returfrakten själv.
  • Som du säkert känner till så växer barnen snabbt ur sina kläder och att köpa nytt hela tiden kan bli dyrt i längden. Lägg pengarna på de viktiga, snygga och ofta använda plaggen nya och försök hitta basplagg begagnat så sparar du pengar.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Barnkläder

Andra rekommenderade produkter inom kategorin barnkläder
Babyshop.se
Babyshop.se
Babyshop är en av de största svenska nätbutikerna för barn och babys och har inte bara barnkläder utan även leksaker, barnvagnar och annat. Deras stora utbud och generösa villkor gör butiken populär.
Babyland - barnkläder
Babyland - barnkläder
Barnklädesbutik med fokus på kända märken för bra och funktionella barnkläder. Babyland vet att barn lever aktiva liv och säljer barnkläder som tål detta.
Kids Brandstore - barnkläder
Kids Brandstore - barnkläder
Kids Brandstore erbjuder märkeskläder för barn där fokus ligger på snygga kläder och mode.