Acuvue Oasys Kontaktlinser


Acuvue Oasys Kontaktlinser

SmartBuyGlasses säljer kontaktlinser från alla kända tillverkare. Acuvue Oasys / Typ: semi-monthly disposable / Antal: 6 lenses per box / Tillverkare: Johnson & Johnson

Tänk på det här när du köper kontaktlinser / linser
  • Om du köper samma typ av linser varje gång kan det vara värt att prenumerera på linser så slipper du köpa varje månad och får kontaktlinserna regelbundet i brevlådan istället.
  • Om du inte tänkt igenom om du ska använda dig av endagslinser eller månadslinser är det något du bör ta ställning till. Månadslinser blir billigare i längden, men kräver lite mer skötsel. Endagslinser är mer slit-och-släng, men dyrare.
  • Priserna på kontaktlinser kan variera kraftigt beroende på erbjudanden, vilken sida man blir refererad ifrån och vilken butik man använder. Prova olika webbutiker och se var dina favoritlinser finns att köpa billigast.
  • Prata alltid med en optiker innan du köper kontaktlinser på nätet, köp aldrig kontaktlinser på måfå!

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Kontaktlinser / linser

Andra rekommenderade produkter inom kategorin kontaktlinser / linser
Acuvue (endagarslinser)
Acuvue (endagarslinser)

Storsäljare hos Lensway. Acuvue moist är specialutvecklade för att hålla ögonen fuktiga, vilket förstås är bra för de som har problem med att ögonen torkar när de har linser. En mycket bra standardlins till ett bra pris.

Priset gäller för 30 par kontaktlinser.

Focus Dailies (endagslinser)
Focus Dailies (endagslinser)
Mest populära linstypen i Sverige som innehåller ett blinkaktiverande ämne som håller ögonen fuktiga hela dagen.
Air Optix Aqua (månadslinser)
Air Optix Aqua (månadslinser)

Air Optix Aqua är ett exempel på en bra och populär månadslins. Egenskaperna med att lätt fukta ögat och att den är mjuk och skonsam mot ögat är egenskaper som gör att många köper just denna månadslins.

Priset gäller 6 par kontaktlinser


Förslag på produkter inom kategorin kontaktlinser / linser