Presentkort 1000kr


Presentkort 1000kr

Vet du inte vad du ska ge bort? Köp ett presentkort så får han/hon välja själv. Stämmer inte summorna, kombinera ihop dem så kommer ändå ett presentkort på hela beloppet.

Tänk på det här när du köper presentkort
  • Om du inte är helt säker på vilken butik som passar bäst kan man köpa generella presentkort hos vissa webbtjänster, som man kan använda på en lång rad olika nätbutiker.
  • Kolla hur lång tid presentkortet räcker. Många presentkort blir aldrig använda då man glömmer bort att använda dem innan de går ut.
  • Ett presentkort är ju lite tråkigare att ge än en riktig present. Kompensera det med en fantasifull inslagning av presentkortet!
  • Ett roligt alternativ till att köpa ett presentkort är att köpa en plomberad/returvänlig produkt som personen garanterat kommer att vilja byta! Tex en dansbandsskiva till hårdrocksfantasten.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Presentkort

Andra rekommenderade produkter inom kategorin presentkort
Presentkort.nu
Presentkort.nu

Presentkort.nu är en sida med ett större antal presentkort inom olika områden och för en rad olika nätbutiker.

GoGift.com
GoGift.com

Presentkorttorget är en ambitiös sida med många butiker och där det finns en möjlighet att hitta rätt presentkort baserat på kön osv. Därtill finns Superpresentkortet som är ett presentkort man kan växla in mot vilket annat presentkort på sidan.

AllaPresentkort.se
AllaPresentkort.se

Alla Presentkort är en snygg och lättnavigerad sida med många olika presentkort med en god bredd på butikskategorierna.


Förslag på produkter inom kategorin presentkort