
Piffa upp dina drinkar med dessa söta cocktailpinnar i form av rosa flamingos. Perfekta för sommarfesten eller en tropisk temakväll, de ger en exotisk touch till varje glas.



Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.
Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.

Specialdesignat slaktpapper från Mustang används till att packa in kött, bröd eller andra matvaror som ska skyddas mot uttorkning. Pappret tillåter luft att cirkulera igenom det och ser därmed till att leverera saftiga och möra resultat. Produkten har en täthet på 80g/m2 och är väldigt vanligt runt om i världen.

Marelds röklåda är en högkvalitativ lösning för att förvara rökflis när du grillar, och den är utformad för att ge dina rätter en utsökt röksmak. Denna mångsidiga röklåda kan användas både på gas- och kolgrillar, vilket gör den enkel att använda oavsett vilken grilltyp du föredrar. För bästa effekt placeras röklådan direkt på grillgallret. Den har också ett praktiskt vikbart lock för smidig hantering.
För att få fram den bästa röksmaken rekommenderas rökflis av träslag som hickory, äppelträ eller mesquite. Dessa träslag ger olika karaktär och djup åt smaken, vilket gör dem perfekta för allt från kött och fisk till grönsaker. Röklådan är tillverkad i hållbart rostfritt stål, vilket säkerställer lång livslängd.
Mått: 22,5 x 9 centimeter.

Är du galen i amerikansk barbecue och doften av nygrillat? Med hjälp av Holy Smoke BBQ Wood Chunks kan du skapa äkta barbecuekänsla hemma i din egen trädgård. Att använda sig av rökspån i olika smaker är ett spännande och gott sätt att ta grillningen tillnästa nivå, utveckla smakerna på dina favoriträtter och prova någonting nytt. Ett bra val både för den som är ny i grill- och rökvärlden och för den som rör sig vant runt elden.
Holy Smoke BBQ Wood Chunks finns i flera olika träslag, som du kan använda för att få fram olika smaker och hitta just dina favoriter. Körsbärsträ och alträ ger en söt och aningen fruktig smak som passar extra bra till fågel, fisk, nötkött och fläskkött. Äpple ger en mild och aromatisk smak som passar bäst till fisk, lamm och fläskkött. Valnöt och ek ger båda en intensiv och rik smak som passar mycket bra till nötkött, oxbringa, fläskkött och ribs.




Ta grillupplevelsen till nästa nivå med Webers rökspån i Bok som passar utmärkt för kallrökning av till exempelvis fågel och fläskkött. Rökspånet består av 100% bokträ som är FSC-certifierad. Förpackningen är utrustad med en smart låsmekanism, som säkerställer att spånet skyddas mot fukt. Brinntiden är 8-10 timmar.


Gediget slaktarpapper för omslutning av större köttstycken, till exempel brisket, entrecote, revbensspjäll, kyckling eller fisk, för att skydda köttet från att bli torrt under längre tillagning och långsam tillagning på låg värme.
Fördelen med ett slaktarpapper jämfört med folie är att pappret avleder värme och därmed förhindrar att temperaturen stiger när köttet tillagas eller steks på låg värme under lång tid. En jämn temperatur och god luftcirkulation är hemligheterna bakom den fina, krispiga yta på köttet som mästarna uppnår. Det gör också att köttet "andas" bättre och därmed behåller sin mörhet, samtidigt som det absorberar en del av röksmaken, vilket ger en oförglömlig matupplevelse!
Pappret från Kamado Sumo är ovaxat, det är oblekt och kan faktiskt också användas som en rustik duk vid servering. Kartongen, likt hur bakplåtspapper levereras i, har en skärande kant som gör att du enkelt kan riva av så mycket som du behöver och spara resten till nästa gång.

Om du tycker om att tillaga stora köttbitar på grillen är det här slaktarpappret från Big Green Egg ett givet tillbehör. Genom att slå in köttet i slaktarpapper förhindrar du att det förlorar vätska och din fläskkarré eller oxfilé förblir fantastisk mör och saftig. Slaktarpappret hjälper dig att enkelt hålla en konstant temperatur i din grill eftersom det inte reflekterar värme som aluminiumfolie. Papprets naturliga fibrer låter köttet andas och ger köttet en rökig smak och krispig ”bark”.
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.