Michael Myers Zombie Mask - One size


Michael Myers Zombie Mask - One size

Michael Myers lutar sig tillbaka i sin skönaste fåtölj i hans hem. Han knäpper händerna bakom huvudet, sjunker ner i fåtöljen och andas ut. Ååååh, vad skänt att vara hemma efter en lång och jobbig mördarnatt. Kul! Men väldigt, väldigt jobbig. Rent fysiskt alltså, det är tröttsamt att vara massmördare.
Men vad nu? Vad var det där? Ett knarrande ljud hörs ifrån köket. Har någon brutit sig in i hans hem? Myers tar sin kniv i handen och går emot köket. Ingen där. Konstigt! Men helt plötsligt, ifrån ingenstans, kastar sig någon på vår massmördare bakifrån och tar ett rejält bett ifrån hans hals. Myers andas tungt, för han kan inga andra ljud, och faller mot marken. Han tittar på sin överfallare. En zombie! Så det är så han får sluta sina dagar, Myers. Som zombie.

Michael Myers Zombie Mask är en latexmask i ljus beige färg och med mörblont/brunaktigt hår som ska föreställa Michael Myers, den ökände massmördaren ifrån Halloween-filmerna. Den här masken är dock en zombie-verion av Myers och passar perfekt till Halloweenfesten med zombie-tema.
Masken täcker hela huvudet och halsen och har en slits i nacken för att den enkelt ska gå att ta av och på. Det finns hål för näsan, öronen och ögonen.

One size (vuxenstorlek).

Andra produkter från Partykungen