Däckglans


Däckglans

Gör att däcken inte blir bruna och förhindrar förstöring från industriutsläpp, spillning och ränder. Mycket motståndskraftig då produkten är vattenresistent. Produkttyp Däckglans Förpackning Flaska 473 ml

169 kr Produkten har utgått
Tänk på det här när du köper däck
  • Däck är mycket billigare att köpa på nätet än hos en butik men glöm inte att frakt tillkommer. Vissa däckhandlare har frakten inbakad i priset så för att jämföra på ett enkelt sätt, lägg till däcken i kundvagnen och räkna på totalpriset.
  • Däcken kan levereras dit du helst önskar: hem eller direkt till din bilverkstad där de kan monteras.
  • Köp från välkända och välrenommerade nätbutiker så att du får fräscha däck som inte legat på lager länge (och därigenom åldrats och blivit sämre). En fördel jämfört med att köpa begagnat eller från privatpersoner.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Däck

Andra rekommenderade produkter inom kategorin däck
Byt Hjul.com (däck)
Byt Hjul.com (däck)
BytHjul har funnits sedan 2001 och är en av Nordens största däckbutiker på nätet. De har stort fokus på användarvänlighet, lågt pris och snabba leveranser.

Byt Hjul backar upp sina påstående med både en lägsta-pris-garanti och en nöjd-kund-garanti vilket innebär att du kommer bli nöjd och få däck billigt, annars får du pengarna tillbaka.

Däck Online
Däck Online
Däck Online har arbetat länge med försäljning av däck på nätet och har ett mycket stort urval av däck som gör det till en bra utgångspunkt om man vill ha lite mer unika däcktyper.
Svenska Gummihuset
Svenska Gummihuset
Svenska Gummihuset säljer däck och fälgar och har alltid bra erbjudanden som är väl värda att ta en titt på.