Linas Matkasse logo

Linas Matkasse är ett företag som levererar färdiga matkassar med ingredienser till färdigkomponerade, hälsosamma middagar. Slipp allt strul med att handla mat och få middagen klar före Bolibompa, med Linas Matkasse får du maten levererad direkt till dörren med goda recept för en hel vecka som sedan bara är att följa. Ett vinnande och både kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att handla mat.

Webbsida: https://www.linasmatkasse.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Linas Matkasse

  Linas Matkasse - mat och dryck
  Linas Matkasse - mat och dryck
  Linas Matkasse var en av de första leverantörerna av färdiga matkassar och har fått genomgående höga betyg av sina kunder. Du väljer mellan tre olika typer av middagskassar som du får levererade ända hem till dörren.
  Linas Matkasse
  Linas Matkasse

  Linas Matkasse kommer varannan vecka och innehåller mat för cirka 4 personer i fem dagar. Tester har visat att varannan vecka är den frekvensen av matkassar som de flesta föredrar. Linas Matkasse har annars en bra variation av god, nyttig och lättlagad mat.

Rabattkoder

Kod Sista datum Beskrivning

Generella erbjudanden

Vad Sista datum Beskrivning
KOD: LINAS_VÅR_AFF. Från och med 1 april - 11 juni får du 20% rabatt på dina första 2 matkassar. Spara upp till 639 kr på 2 matkassar (6 personer 5 middagar). 2024-06-11 Kod giltig 1 april - 11 juni. Kod endast giltig för nya kunder t.o.m. 11 juni med leveranser t.o.m. 11 juli. Du behåller din rabatt även om du pausar. Se erbjudandet hos Linas Matkasse

Exempel på produkter i databasen från Linas Matkasse

Se produkter från Linas Matkasse