Proclear multifocal (6 linser)


Proclear multifocal (6 linser)

Progressiva återfuktande månadslinser för dig med presbyopi
Proclear multifocal från Coopervision är månadslinser speciellt utformade för dig med presbyopi (ålderssynthet). Presbyopi innebär att ögonen har förlorat viss kapacitet att fokusera på föremål på nära håll, samtidigt som dem har svårt att se på långt håll. Proclear multifocal gör att sådana synfel korrigeras utan problem. Biofinity multifocal gör att du ser föremål både på långt och nära avstånd utan att behöva byta linser eller använda glasögon.

Håller ögonen naturligt återfuktade och hälsosamma
Proclear toric är designade för att hålla dina ögon återfuktade. Proclear toric har en lins speciellt utformad för att se till att dina ögon inte blir torra utan bevarar fukten i dina ögon. Proclear toric bygger med Coopervisions PC Technology™ till sig den naturliga fukt som finns i dina ögon. Fukten kan bevaras upp till 96% - hela dagen. Proclear gör att dina ögon blir mindre torra och du slipper därav de bieffekter som orsakas av torra ögon. Med återfuktade ögon minskar du även behovet av återfuktande droppar.

Bekväma och sköna - en hel månad
Proclear är med sina återfuktande egenskaper bekväma och sköna, i upp till en hel månad. Proclear är den enda lins som blivit godkänd av amerikanska FDA med påståendet att linserna ger ökad komfort till linsanvändare som lider av just torrhet på grund av linser.

Proclear multifocal ska användas från morgon till kväll, och sedan rengöras för användning dagen efter igen. Hur länge linserna kan användas beror på dina ögons förutsättningar. Vi rekommenderar därför att du följer din optikers rekommendationer gällande hur du ska använda samt hantera linserna.

Andra produkter från LensNow