L'EASY logo

LÉASY månar om dig som kund till 100%. De hjälper dig med goda råd och tips så att du garanterat hittar rätt produkt som du letar efter i en djungel bland allt från datortillbehör till vitvaror. I kundservice svarar de gärna på alla dina frågor. De erbjuder dig sedan hjälp med hemleverans och installation när du beställt din vara, för att du garanterat ska bli nöjd med ditt köp

Webbsida: https://www.leasy.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till L'EASY

  L'Easy
  L'Easy
  L'Easy är en nätbutik som säljer det mesta inom vitvaror med även andra produkter. L'Easy har relativt låga priser och levererar den produkten du köper hem till dig. Sedan installerar de även produkten så att installationen går rätt till. detta är verkligen en fördel när det kommer till vitvaror. Du är även 14 dagars returrätt på L'Easy.
  Electrolux ESF2450
  Electrolux ESF2450
  Denna bordsdiskmaskin är liten och behändig. Den har energiklass A. Diskmaskinen har 5 olika program som är anpassade för att göra en diskning som är välanpassad till olika situationer.
  Electrolux ESF66085XR
  Electrolux ESF66085XR
  Denna energisnåla diskmaskin från Electrolux har energiklassen A++ vilken är den bästa som finns. Den är även tystgående samt har en ledskärm som tydligt beskriver händelser under diskningen. Diskmaskinen har även en minimal vattenförbrukning.
  L'Easy
  L'Easy
  Köp ditt kylskåp direkt på nätet! Hos L'Easy har du ett 30-tal olika kylskåp att välja mellan. Leverans och installation ingår.
  L'Easy
  L'Easy
  Om du vill handla frys på enklast möjliga sätt och dessutom få kylen levererad och installerad är L'Easy ett säkert val. Många olika frysar att välja mellan.
  Electrolux EWF147443W tvättmaskin
  Electrolux EWF147443W tvättmaskin
  Denna tvättmaskin har energiklass A+++ vilket är den bästa som finns. Det klarar av att tvätta 7 kg tvätt åt gången samt har en tydlig LED-display som hjälper dig att tvätta så smidigt som möjligt.