Flemming Uziel 18k Guld Simply Love 60335


Flemming Uziel 18k Guld Simply Love 60335

''Höjd : 0,7 mmBredd :3,5 mm''

1 096 kr Produkten har utgått
Tänk på det här när du köper smycken
  • Handla från svenska e-butiker
  • Var noga med att välja rätt storlek
  • Välj ett tryggt leveranssätt
  • Jämför priser mellan olika e-butiker. Det kan dock vara svårt för lite mer unika smycken.
  • Läs köpvillkoren noga så du vet om du kan lämna tillbaka smycket om du till exempel ger det som present.
  • Det är lättast att hitta bra butiker om du riktar in dig på vilken typ av smycken du letar efter och vilken prisklass ungefär. Googla din kategori, då brukar du få många träffar.
  • Kolla gärna på ett par olika butiker och jämför prisklasser, det kan se väldigt olika ut mellan butikerna.
  • När du köper dyra smycken är det extra viktigt att kolla att butiken verkligen är seriös. Ett bra tips om du blir osäker, ring och prata med deras kundservice.
  • Ett roligt alternativ till att köpa ”färdiga” smycken är att designa dem själv eller köpa material för att tillverka smycken hemma. Det finns ett brett utbud av butiker där du både kan köpa material till smyckestillverkning eller beställa smycken du själv
  • När du köper smycken över nätet, kontrollera på när du får hem dina varor att de håller förväntad kvalité. Det är lättare att få pengarna tillbaka om du tar kontakt med butiken på en gång än om du väntar tills smycket gått sönder.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Smycken

Andra rekommenderade produkter inom kategorin smycken
Smyckendahls - smycken
Smyckendahls - smycken
Smyckendahls är en butik med som är specialiserade på smycken. Här finns smycken av guld, silver, läder och metallkvalité. Butiken har ett stort utbud och kreativa, annorlunda smycken tillsammans med klassiska designer. En mycket bra butik att börja leta smycken i.
SoBling
SoBling
SoBling säljer stilrena smycken från många av de mest kända svenska och nordiska varumärkena. Med korta leveranstider och en av kunderna mycket uppskattad support kan SoBling verkligen rekommenderas.
Hedbergs guld - smycken
Hedbergs guld - smycken
Hedbergs Guld är ett givet val för dig som vill köpa smycken på nätet till betydligt lägre priser än hos juveleraren på stan. Här hittar du såväl smycken för de speciella tillfällena i livet som smycken du bär till vardags.
Ur & Penn - smycken
Ur & Penn - smycken
Ur & Penn har inte de lyxigaste smyckena utan smycken för vardag och till väldigt överkomliga priser!
Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
Hallbergs guld är ett känt varumärke och har butiker över hela landet. Här kan du hitta alla typer av smycken som halsband, berlocker, ringar, armband, broscher mm.

Förslag på produkter inom kategorin smycken