Motorsågsvärd Oregon Double Guard, 12''


Motorsågsvärd Oregon Double Guard, 12''

Svärd 120SDEA074 från Double Guard med den patenterade kedjespännaren för snabbare, enklare och säkrare kedjespänning. Passande för elektriska hobbysågar och lätta, bensindrivna hobbysågar upp till 35 cc med mellan 30 och 40 cm långa svärd.

269 kr Produkten har utgått
Tänk på det här när du köper motorsåg
  • Glöm inte att köpa till säkerhetskläder om du inte redan har sådana.
  • Väljer du en batteridriven motorsåg, se till att den har så lång batteritid som möjligt.
  • Välj en motorsåg du känner dig trygg med att använda. En motorsåg är nämligen en mycket kraftfull trädgårdsmaskin.
  • Välj rätt effekt på din motorsåg. För exempelvis tyngre arbeten krävs en bensindriven motorsåg med hög effekt. Detta är viktigt inte minst ur en säkerhetssynpunkt.
  • Fundera på om du har behov av en bensindriven motorsåg eller om du klarar dig med en eldriven. En bensindriven motorsåg har en högre effekt men är samtidigt tyngre och kräver mer underhåll.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Motorsåg

Andra rekommenderade produkter inom kategorin motorsåg
Motorsåg Stiga SP466
Motorsåg Stiga SP466
En klassisk motorsåg som passar till allt från vardagliga uppgifter till tyngre uppdrag. Bensindriven och kraftfull. Kapar såväl grenar som stammar effektivt. 38 cm långt svärd gör det lätt att arbeta.
Motorsåg Stiga SE180 Q
Motorsåg Stiga SE180 Q
Den perfekta motorsågen för trädgården och snickeriarbeten. Svärdlängd på 35 cm. Eldriven med verktygsfri kedjesträckare.
Ryobi motorsåg batteridriven
Ryobi motorsåg batteridriven
Lätt, sladdlös motorsåg med en relativt hög effekt. Kan användas både i skogen och i trädgården. Bra batteritid och smart hastighetsreglage.