Gorenje R 6192 Fw Kylskåp - Vit


Gorenje R 6192 Fw Kylskåp - Vit

Är du en del av en större familj på 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Gorenje med sin kapacitet på 368 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. När du ska navigera runt på hyllorna i en fylld kyl är den inbyggda LED-belysningen en stor hjälp och ger ett behagligt sken. Det är heller inga problem att vända dörren om det skulle vara behov för det.

5 195 kr Produkten har utgått
Tänk på det här när du köper kylskåp
  • Hur stort ska kylskåpet vara? Det är självklart ditt tillgängliga utrymme i köket som avgör storleken på ditt kylskåp, men du kan även undersöka volymen lite närmare. Det kan skilja upp emot 100 liter mellan det rymligaste och det minst rymliga kylskåpet.
  • Vill du kunna övervaka temperaturen via en LCD-display? Med en utvändig LCD-display ser du direkt om temperaturen stiger eller sjunker och kan snabbt åtgärda eventuella fel.
  • Är färg och design viktigt? Kylskåp av standardmodell är kanske inte designmässiga mästerverk. För kylskåp med en iögonfallande design får du vara beredd att betala lite mer.
  • Ska kylskåpet ha inbyggt frysfack alternativt sval? Kylskåp med inbyggt frysfack är en utmärkt lösning för det mindre köket. En sval är perfekt för förvaring av frukt och grönsaker. Det är dina behov som styr valet av kylskåp.
  • Är extrafunktioner som automatisk avfrostning samt snabbkylning viktiga? Extrafunktioner som slår på och av automatiskt är praktiska att ha eftersom de förenklar användandet. Undersök dock priserna så att du inte betalar för mycket för funktioner du kanske inte ser som absolut nödvändiga.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Kylskåp

Andra rekommenderade produkter inom kategorin kylskåp
Elon.se
Elon.se
Vitvaruåterförsäljaren Elon bör vara ditt första stopp i jakten på ett kylskåp. Här kan du hitta ett enormt utbud av kylskåp från många olika leverantörer till mycket bra priser.
L'Easy
L'Easy
Köp ditt kylskåp direkt på nätet! Hos L'Easy har du ett 30-tal olika kylskåp att välja mellan. Leverans och installation ingår.
eNemo - kylskåp
eNemo - kylskåp
eNemo är en vitvaruspecialist på nätet där du kan hitta alla sorters kylskåp och köpa dem billigt.