Kneipp Badolja Mandel


Kneipp Badolja Mandel

'' En fantastiskt badolja som är skonsam mot huden, och med över 90% ren mandelolja gör den så att huden behåller sitt naturliga skydd och den skapar en smidig och len känsla. Den har en angenäm doft och tränger snabbt in i huden. Dermatologiskt test

Tänk på det här när du köper body lotion
  • Välj body lotion med omsorg efter din egen hudtyp. En fet hy behöver t.ex. inte en fet kräm som återfuktar ytan, utan en tunnare som tränger mer på djupet.
  • En känslig hy bör ha en parfymfri body lotion som inte innehåller ingredienser som din hud inte tål. Var noga när du väljer.
  • Body butter är en lyxig hudkrämsvariant som återfuktar både ytan och på djupet. Finns ofta i många trevliga dofter. Lyxig burkförpackning som kan vara smidig att ha med sig.
  • Trögflytande krämer som återfuktar mycket på ytan kan ge huden en lite fetare känsla efter insmörjning. Applicera en sådan på kvällen om du har torr hy och välj en tunnare body lotion till dagen, så behöver din hy inte kännas flottig.
  • Använd body lotion även på sommaren. Det hjälper huden at hämta sig från sol och bad och behålla smidighet och lyster.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Body lotion

Andra rekommenderade produkter inom kategorin body lotion
Aquolina Pink Sugar Creamy Body Lotion
Aquolina Pink Sugar Creamy Body Lotion
En bra all round body lotion som passar de flesta hudtyper. Doftar gott och har en lagom stor förpackning som går bra att packa. Passar också som after sun.
Beauté Pacifique Body Lotion
Beauté Pacifique Body Lotion
En testvinnare och OTROLIGT bra body lotion för torr hud. Den ger en lyxig känsla med en behaglig konsistens, doftar underbart och sjunker snabbt in i huden. Solklart bästa body lotion på marknaden.
Mario adescu bodylotion
Mario adescu bodylotion
En mycket prisvärd lotion som effektivt återfuktar torr hud. Doftar ljuvligt av aprikos. Finns i både mindre och större förpackning.

Förslag på produkter inom kategorin body lotion