Dustin logo

Dustin är en butik inom med hemelektronik men vars signum är ett brett utbud av datorrelaterde produkter. Allt från datorer till till den vanliga konsumenten till datorkomponenter för den som bygger sin egen dator. Dustins huvudfokus är små- till medelstora företag men att vara privatkund är inget som helst hinder. Snarare en fördel då du får ta del av all expertis som finns hos Dustin!

Webbsida: https://www.dustin.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Dustin

  HP 250 G7 bärbar dator
  HP 250 G7 bärbar dator
  En laptop i det lägre prissegmentet men likväl en kraftfull laptop fårn vilken du kan driva ett litet företag utan problem. Har alla de viktiga kontakterna och portarna för att koppla datorn mot andra skärmar, projektorer etc. 256GB SSD-hårddisk och 8GB ramminne
  iPod touch
  iPod touch
  Den senaste versionen av Apples ikoniska musikspelare. Anpassad för ett nytt sätt att lyssna på musik med trådlösa hörlurar och streamad musik från Apple Music eller någon annan plattform för streamad musik.
  Allt-i-ett skrivare Canon PIXMA TR8550
  Allt-i-ett skrivare Canon PIXMA TR8550
  En “allt-i-ett”-skrivare som kan skriva ut, skanna och kopiera. Kostar inte särskilt mycket mer än de flesta laserskrivare som finns på marknaden. Just detta är en bläckstråleskrivare.
  Sony DVD-spelare
  Sony DVD-spelare
  Slimmad snygg och enkel DVD-spelare från Sony. Denna DVD har även en USB-port i fronten för att koppla in USB-minnen med filmer, bilder och musik.
   Samsung Galaxy Tab S5e 64GB
  Samsung Galaxy Tab S5e 64GB
  En tunn surfplatta med noterbart nätt skärmkant. Polerad metallfinish, 64GB lagring som ger utrymme för mycket filmer, bilder och musik. Batteri med riktigt bra batteritid!
  HP OfficeJet Pro 8210
  HP OfficeJet Pro 8210
  En bläckstråleskrivare av bra kvalitet som passar till små kontor och som är billig i drift. Skriver ut i färg med professionell kvalitet.
  Dell
  Dell

  Dell är ett företag som framförallt säljer datorer via sin hemsida där man har mycket stor valfrihet i hur man får konfigurera datorn. Genom att sälja datorer som är specialanpassade för olika typer av användare samt köpa dator via nätet kan man hålla kostnaderna på datorerna nere.

  Canon PIXMA PRO-100S
  Canon PIXMA PRO-100S
  En mycket kompetent fotoskrivare som kan skriva ut foton i proffskvalitet på papper ända upp till A3+ (det vill säga något större än A3). Färgämnesbaserat bläck uppdelat på hela 8 patroner ger fantastisk precision!