Nordic Nest logo

Nordic Nest (fd Design Online) har visionen om att det ska gå att köpa nordisk kvalitétsdesign och inredning var än i världen man befinner sig. Företaget startades 2002 och har idag kunder i fler än 70 länder, världen över, till vilka de levererar svensk design och inredning, oftast på mindre än en vecka.

Webbsida: https://www.nordicnest.se/

Rekommenderade produkter och tjänster relaterade till Nordic Nest

  Laptopbricka från Bosign
  Laptopbricka från Bosign
  En riktigt snygg och skön laptopkudde i kombination med en bräda på toppen. Egentligen är det här kanske inte en laptopkudde men den passar perfekt till det.!
  Design Online - designprylar
  Design Online - designprylar
  Har ett sortiment av fler än 5000 noga utvalda inredningsartiklar från 150 skandinaviska varumärken som Marimekko, Pappelina, Iittala och Design House Stockholm. Nya produkter presenteras varje vecka.
  Nordic Nest - Möbler
  Nordic Nest - Möbler
  Design Online är en inredningsbutik på nätet som även har ett ganska stort sortiment av enklare möbler. Utmärkt e-butik för dig som söker det lilla extra för hemmet.

Rabattkoder

Kod Sista datum Beskrivning

Generella erbjudanden

Vad Sista datum Beskrivning
Iittala glasveckor upp till 35% rabatt 2023-06-30 GLASVECKOR med upp till 35% rabatt på glas från Iittala. Gäller Essence, Kartio, Kastehelmi, Aino Aalto, Ultima Thule, Senta och Raami. Gäller t.o.m. 30 juni 2023 eller så långt lagret räcker. Rabatten räknas från rekommenderat pris. Se erbjudandet hos Nordic Nest

Exempel på produkter i databasen från Nordic Nest

Se produkter från Nordic Nest