Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Vidal Rolla Belta Strawberry 19g

Vidal Rolla Belta Strawberry är en klassisk gelégodisrulle med en omtyckt jordgubbssmak. Rullen är täckt med ett lätt lager socker och är en favorit bland många godisälskare. Den är perfekt att ta med på utflykten eller njuta av hemma.

9 kr

Godis
Gelé
Sötsaker
Coopers CandyKöp produkten hos Coopers Candy
Liknande produkter
Wok Pan
2995 kr
Bagaren och Kocken

Perfekt komplement till stativet till grillgallret, OFYR Grill. För dig som vill ha möjlighet att göra allt du kan göra med en wok och dessutom om du vänder den upp och ned så kan du använda den som rökkåpa. Tål inte diskmaskin. OBS! ställning ingår ej, följer med artikel grill 3000012.

Kolgrill 100 PRO, stål
25813 kr
Bagaren och Kocken

Klassisk OFYR PRO med plats till förvaring av ved undertill. PRO-modellen har alla funktioner som den klassiska OFYR, men den här står på hjul, vilket gör den lättare att flytta. Du kan tillaga mängder av läckra rätter och göra varje måltid till en unik upplevelse. Samtliga OFYR levereras utan grillgaller.

Oljeflaska 150 ml
167 kr
Bagaren och Kocken

Med oljeflaskan från OXO får du en stilren design tillverkad i kraftigt borosilikatglas, med detaljer i rostfritt stål och silikon. Silikonet gör att flaskan blir helt droppfri och beroende på hur du vinklar flaskan kan du hälla i två olika hastigheter.

Flaskan rymmer 150 ml och passar utmärkt till oljor, ättika eller soja. Efter användning kan du enkelt diska den i maskin.

 

Ofyr Kyllåda
5699 kr
Bagaren och Kocken
När du ska laga mat till ett stort sällskap eller festen är det alltid en bra idé att ha en kyl i närheten. Denna kyl är dessutom perfekt till dina drycker, vilket är extra härligt att ha nära grillen. OFYR-kylen är tillverkad i hållbar teak och skapar ett stilfullt och elegant uttryck i trädgården. Utöver det fina utseendet kan kylen också användas som en praktisk sittplats.
Lyonnaise Traktörpanna Kolstål 28 cm
649 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnsstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat. 

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:

Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 cm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper.
Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

 

 



Alfredo olje- och vinägerkanna, 30 cl
799 kr
Bagaren och Kocken

Här har formgivaren Alfredo Häberli skapat en stilren och skulptural olje- och vinägerkanna i skinande rostfritt stål som är en fin inredningsdetalj både till middagsbordet och köket. Fyll den med matlagningsolja eller vinäger och ha den ståendes framme vid spisen, eller fyll den med olivolja och ha den framme på middagsbordet för salladen. Med sin långa pip blir det enkelt att ringla rätt mängd olja. Gummipackningen ser till att locket förblir stängt. Det här är en oljekanna med tidlös design som du kommer vilja pryda kök och middagsbord med under många år!

För att hålla kannan för olja och vinäger ren och fin rekommenderas handdiskning.

Ställ för Ölkyckling
149 kr
Megafynd.se
Vill du bli grillens mästare i sommar? Grilla en hel kyckling på och få den där krispigt grillade ytan! Fyll hållaren med öl, vin eller smak efter eget tycke för att smaksätta kycklingen.Mått: 21,5 x 17,5 x 6,5 cm
Kaffepanna 1 liter
195 kr
Bagaren och Kocken

Stabilotherm kaffekanna för användning runt elden. Krukan är tillverkad av metall och handtagets form är anpassad så att den kan hängas på ett stativ. På locket finns en metallögla som är formad så att du kan använda en pinne för att lyfta det varma locket. Vid eldstaden är det bra att placera kaffekannan på ett grillgaller, t.ex. Stabilotherms grillgaller, eller så kan du använda ett stativ att hänga kaffekannan på.

Före första användning: Diska kaffekannan för hand med lite diskmedel. Efter den allra första användningen kommer kaffekannan naturligt att brinna och sotas. Därför är det en bra idé att ha en förvaringspåse att lägga den kylda kannan i efter användning. Vi rekommenderar att du endast sköljer eller handdiskar den.

Skillet-panna, gjutjärn
549 kr
Bagaren och Kocken

Ooni skillet-panna är tillverkad av gjutjärn och passar perfekt för att laga kött, skaldjur, grönsaker och mycket mer i din Ooni pizzaugn. Pannan har ett specialdesignat avtagbart handtag i gjutjärn, så att du enkelt kan flytta din rykande varma mat direkt från ugnen till bordet utan att bränna dig. Det högkvalitativa gjutjärnet bevarar värme på ett otroligt effektivt sätt och passar för att steka de flesta typer av råvaror. Bra att använda ihop med din Ooni pizzaugn, men även effektiv direkt på spisen i köket.

Lyonnaise Stekpanna Kolstål 20 cm
199 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

Silava Stekfett på tub
79 kr
Bagaren och Kocken

Muurikka Silava stekfett på tub. Perfekt för matlagning samt fettbehandling och underhåll av stekhällar, stekpannor, grytor och gasgrillar av gjutjärn eller järn. Muurikka Silava är ett universelt stekfett som är utmörkt för all stekning speciellt på grund av att maten blir så knaprig på ytan. En ren naturprodukt gjord på 70% ryggspäck av svin samt 30% finsk rapsolja.

Spatula
549 kr
Bagaren och Kocken

Enkelt att hålla stekhällen ren med den rejäla Ofyrskrapan, bara att skrapa ner direkt i elden. Funkar även bra att använda när man vill vända på de råvaror man tillagar.

Tål inte diskmaskin.

Lyonnaise Stekpanna Kolstål 28 cm
299 kr
Bagaren och Kocken

Stekpannor av lyonnaisetyp är kraftiga kolstålspannor som används i franska resturangkök och hushåll. Man kan säga att dessa pannor är motsvarigheten till de på våra breddgrader mer vanliga gjutjärnsstekpannorna. En fördel med kolstålspannorna är att de inte är lika tunga som gjutjärnstekpannorna.

En kolstålsstekpanna är inte blank och fin, den är grov och ju mer man använder den ju svartare blir den invändigt. Rengör den bara med några droppar diskmedel och varm vatten, ju mer den används dessto bättre blir den.

Kolstålet avger järn till maten vilket ger naturligt järnberikad mat.

Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinen.

Våra lyonnaise stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till maten.

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, man måste dock vara försiktig med effekten på induktionsspisen, om man värmer för snabbt och kraftigt finns det risk att pannan slår sig. Man ska inte heller hälla kallt vatten i en varm stekpanna.

OXO Dressingflaska
220 kr
Bagaren och Kocken
Med dressingflaskan från OXO kan du enkelt tillaga, servera och förvara hemmagjorda dressingar, marinader och såser i en praktisk behållare. Den stora öppningen gör det enkelt att fylla på ingredienser som olja, vinäger, majonnäs, senap och kryddor utan spill. Flaskan har tydliga måttenheter i milliliter, cups och ounces, så att du snabbt kan mäta direkt i flaskan. När du har fyllt på de ingredienser du vill ha, skruvar du bara på locket och skakar flaskan ordentligt för att blanda allt väl. Vid servering fäller du enkelt tillbaka det övre handtaget för en droppfri hällfunktion som ger dig full kontroll över hällandet. Flaskan har en kapacitet på 350 ml och kan tryggt diskas i diskmaskinens övre korg för enkel och smidig rengöring.
hålslev/frityrslev
449 kr
Bagaren och Kocken

Oavsett om du kokar, steker eller blancherar så är OXO:s hålslev/frityrslev det optimala verktyget för att lyfta upp maten medan vätska & olja rinner av. Den djupa och öppna formen är utformad så att inte ens ömtåliga livsmedel skadas när de plockas upp, samtidigt som det långa vinklade handtaget håller händerna väl borta från värmen.

Tillverkad i rostfritt stål och tål maskindisk (men bör inte användas i mikrovågsugn eller ugn).

Classic Black 100
23995 kr
Bagaren och Kocken

OFYR Classic Black är designad för att passa i alla miljöer. Tänd en brasa och förvandla varje utomhusupplevelse till ett speciellt tillfälle.

Ofyrens estetiska runda form tillsammans med eldens magiska dragningskraft gör att alla vill samlas runt den. Det är ett helt nytt sätt att laga mat utomhus, det är enkelt och ingen jäkt.

OFYR Classic black är ett vackert konstverk, även när den inte används.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.