Stavmixer


Stavmixer

Mixer med en hastighet - enkel att använda. Ger slät och len sås, soppa och smoothie.

Tänk på det här när du köper blender
  • Alla modeller av blenders kan inte krossa is. Om du vill kunna krossa is med din blender, se till att undersöka det innan du slår till på ett köp.
  • Hur vill du använda din blender? Vill du bara kunna göra smoothies kan en stavmixer vara ett alternativ. Vill du ha ett bredare användningsområde kan en matberedare rekommenderas. Med olika tillbehör är matberedaren en komplett hushållsmaskin.
  • Hur stor vill du att behållaren ska vara? Behållaren rymmer oftast mellan 1–2 liter. I det större hushållet är det kanske lämpligt med en riktigt stor behållare.
  • Det är motoreffekten som avgör vad du kan göra med din blender. Ju högre effekt, desto större användningsområde. Motoreffekten har en ganska nära koppling till priset. Ju högre pris, desto större effekt.
  • Behöver du extrafunktioner som många olika hastigheter eller klarar du dig med en eller två hastigheter samt pulsfunktion? I korthet kan man säga att ju fler hastigheter desto större användningsområde.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Blender

Andra rekommenderade produkter inom kategorin blender
OBH Nordica Blender
OBH Nordica Blender
Stilren blender med basfunktioner. Kapacitet på 0,8 liter, två hastigheter samt pulsfunktion.
Kenwood Blender
Kenwood Blender
Blender med stor behållare (upp till 1,6 liter), funktion för iskross och smart serveringstapp. En blender för de flesta ändamål.
Raw Blender
Raw Blender
Hög effekt (1500W), mycket starka knivar, glasbehållare på 2 liter. Fördelarna med den här lyxiga blendern är många. Som en av kundrecensionerna påpekar: "den gör ett rytande - sen är det klart".