Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta rund 26 cm 5,3 L Mist Grey


Le Creuset - Signature Gjutjärnsgryta rund 26 cm 5,3 L Mist Grey

Signature Rund Gjutjärnsgryta 5,3 L från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket.

Sedan 1925 har en rund gryta från Le Creuset tillverkats på Le Creuset eget gjuteri i Frankrike. Dessa emaljerade gjutjärnsgrytor från Le Creuset är tillverkade i högsta kvalitet. Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.

Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Emaljen gör även grytan enkel att rengöra.

Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning. Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordet.

Hos oss på Cervera hittar du ett brett urval av gjutjärnsgrytor från Le Creuset. Grytorna finns i många av Le Creuset välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Denna Gjutjärnsgryta kan användas på induktionshäll och i ugnen och tål dessutom att användas på grillen och att diskas i diskmaskin.

Denna Le Creuset Signature Gjutjärnsgryta är rund i formen och är 26 cm i diameter. Grytan rymmer 5.3 liter.

Livstidsgaranti mot uppvisande av kvitto.

Tänk på det här när du köper grytor

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Grytor

Andra rekommenderade produkter inom kategorin grytor

Förslag på produkter inom kategorin grytor