Tänk på det här när du köper filmer
  • Är det rätt region på filmen för min dvd- eller blurayspelare? - Har du köpt din dvd- eller blurayspelare i Sverige är detta sällan något problem men om du inte gjort det eller köper DVD-filmer från utländska sidor som Amazon.com kan det vara bra att undersöka. I västeuropa har vi region 2 på våra filmer och i USA är det region 1. Du behöver ha en DVD-spelare som stödjer den regionen som filmen kommer ifrån.
  • Hur lång tid tar leveransen? - Hos många av de olika sidorna varierar detta, hos CDON brukar man få sina produkter efter bara ett par dagar medan andra har en leveranstid på upp till tio arbetsdagar.
  • Kan jag lämna tillbaka filmen om jag inte är nöjd? - Även här varierar det från företag till företag. På Ginza har man 14 dagars ångerrätt från den dag man fått produkten. Man får även möjlighet att se så att produkten fungerar förutsatt att förpackningen inte är förseglad. Då får man inte lämna tillbaka produkten med obruten förpackning. Vill man läsa mer om detta finns det ofta under fliken leveransvillkor.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Filmer

Andra rekommenderade produkter inom kategorin filmer
CDon - filmer
CDon - filmer

CDON är Nordens största webshop när det kommer till underhållningsprodukter. CDON har ett väldigt brett sortiment samt snabb leveranstid, förutsatt att varan finns i lager. CDON har ofta olika kampanjer med fördelaktiga priser.

Discshop.se
Discshop.se

Discshop är en uppstickare som jobbar mycket med att recensera så många av sina produkter som möjligt. Man tillhandahåller de flesta olika betalningssätten som finns vid e-handel. Alla beställningar som sker före 16:00 skickas samma dag.

Ginza - filmer
Ginza - filmer

Ginza är Sveriges ledande företag när det kommer till filmköp via postorder. Från början sålde man enbart musikskivor men sedan en tid tillbaka säljer man också filmer. Under sin stora rea startar filmpriserna på tio kronor. Vanligen levereras varorna från Ginza mellan 2-4 dagar efter beställning.