Tänk på det här när du köper dvd-spelare
  • Vill du ha en enkel DVD-spelare främst för att spela upp köp- eller hyrfilmer eller vill du ha en DVD med USB-ingångar, inbyggd hårddisk och stöd för utmärkt ljud? Det är din plånbok som bestämmer.
  • Skulle du vilja överföra dina gamla VHS-kassetter till DVD? Då behöver du en så kallad kombo-spelare.
  • Vill du spara plats på TV-bänken? Då kan det vara klokt att välja en DVD-spelare i miniformat som du till exempel kan fästa på väggen.
  • Vill du även ha stöd för Blu-Ray? Då är det klokt att slå till på en Blu-Ray-spelare i stället. Alla Blu-Ray-spelare kan nämligen spela upp DVD-skivor, medan en DVD-spelare inte kan spela upp Blu-Ray-skivor.
  • Vill du ha en stationär eller portabel DVD-spelare? Värt att tänka på är att en portabel DVD-spelare normalt även kan spela upp film på din vanliga TV.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för DVD-spelare

Andra rekommenderade produkter inom kategorin dvd-spelare
Toshiba SD2010
Toshiba SD2010
Snygg och fullutrustad DVD-spelare i bordsmodell. Spelar upp de flesta typer av skivor, även brända, och har USB-ingång.
Sony UBP-X800M2
Sony UBP-X800M2
En BluRay-spelare i värstingformat som också kan spela (det numera förlegade DVD-formatet). Här hittar du alla moderna finesser med otroligt fint ljud och bild. En spelare för dig som verkligen vill njuta av din filmupplevelse.
Sony DVD-spelare
Sony DVD-spelare
Slimmad snygg och enkel DVD-spelare från Sony. Denna DVD har även en USB-port i fronten för att koppla in USB-minnen med filmer, bilder och musik.