Köpa.se Logo
x
556 860
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Grafitgrå

Denna gjutjärnsgryta från Staub är perfekt för att tillaga smakrika och saftiga rätter. Grytan är tillverkad i emaljerat gjutjärn och har en speciell design på locket som gör att ångan fördelas jämnt över maten. Den kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion.

2821 kr

Grytor
Köksredskap
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
La Cocotte Rund Gryta Svart 14 cm 0,8 l
1147 kr
Bagaren och Kocken
Med en kapacitet på 0,8 liter är denna gryta lagom stor för många typer av rätter. Staub har använt gjutjärn vid dess tillverkning för att du ska kunna laga mat med precision. Detta för att materialet är känt för att både fördela och bevara värmen på ett effektivt och smart sätt. 

Specifikationer:
-Tillverkad i Frankrike
-Självstrålande spikar på locket skapar en regnskogseffekt som effektivt återförser maten med dess saft
-Tung vikt, tättsittande lock
-Ugnssäker upp till 260 grader
-Nickelstålsknopp
Rund Gryta 24 cm 3,8 liter Grenadine
2170 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta rund 24 cm i färgen grenadine rymmer 3,8 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
- Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
- Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
- Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
- Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
- Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
- Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
- Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
Designer
 
- Staub
 
Skötselråd
- Handdisk rekommenderas
Bra att veta
- Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 24 cm 3,8 liter Basilikagrön
2217 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 24 cm, 3,8 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
Skötselråd
 
-Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Kanel 24 cm 3,8 l
3449 kr
Bagaren och Kocken

Gör plats för denna makalöst snygga gryta i kanelfärg! Franska Staub gör köksredskap som är både funktionella och stilfulla. Grytan är gjord i emaljerat gjutjärn som värmer upp din mat på ett effektivt och jämnt sätt. Använd din gryta ofta, emaljen blir bättre med tiden! Gjutjärn är hållbart och enkelt att rengöra. 

 

Grytan kan användas i ugn och på alla typer av spisar. Eftersom grytan har en snygg design går det utmärkt att flytta den direkt från värmekällan till ett dukat bord. Grytan blir en snygg mittpunkt på bordet, och du slipper att flytta över maträtten till en annan behållare. Mästerkockar som Paul Bocuse har hyllat Staubs produkter, och det är enkelt att förstå varför! Men detta innebär inte att du behöver vara professionell kock för att använda grytan. Den rekommenderas även till matentusiaster och nybörjare. 

 

Specifikationer:

- Material: Gjutjärn
- Färg: Kanel
- Kan användas i ugn och på alla typer av spisar, även induktion.
- Smarta handtag på sidorna.
- Speciell knoppstruktur i locket som låter ångan samlas upp och fördelas över maten. 
- Inre emalj som ej missfärgas. 
- Hållbart material.
- Perfekt för långsam matlagning.
- Bredd: 24 cm
- Längd: 30 cm
- Höjd: 15,3 cm
- Höjd utan lock: 10,5 cm
- Diameter: 24 cm
- Bottens diameter: 19,2 cm
- Vikt: 4,6 kg
- Kapacitet: 3,8 L 

 

 

Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Blå
2799 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå 28 cm, 6,7 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
6000 MCT Santoku 18 cm
1795 kr
Bagaren och Kocken

Den japanska knivkonsten är världskänd för sin elegans och sitt hantverk. Knivmärket Miyabi förkroppsligar essensen hos japanska knivar med en hög kvalitet och enorm skärpa. Dessutom har Miyabis knivar en unik design som är svår att hitta någon annanstans på marknaden. 

Miyabi 6000 MCT är en serie knivar med riktigt hög kvalitet, lätta att uppskatta för både proffs och entusiastiska hemmakockar. Designen är helt unik med sina skaft i pakkaträ och det hamrade stålet på bladen. Stålet på knivarna har en kärna av ett extremt hårt stål och två yttre hamrade lager. En kniv från 6000 MCT-serien har en extrem skärpa och är slipade med så kallad Honbazuke-slipning. Detta är knivar som är otroligt noggranna hantverk med flera tusen år av japansk förfining bakom sig. 

En santokukniv är en japansk klassisk kockkniv som är allround och fungerar bra till mycket. Ordet santoku betyder ungefär "tre uppgifter", och innebär att det är en kniv som är gjord för att strimla, tärna och skära. Santokuknivar är dugliga när det gäller både kött, fågel, grönsaker och fisk.

Rund Gryta 34 cm 12,6 liter Svart
3299 kr
Bagaren och Kocken
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation. Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
Staubs unika gjutjärnsgrytor. Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme.
Rund Gryta 28 cm 6,7 liter Svart
2821 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta svart 28 cm, 6,7 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 22 cm 2,6 liter Blå
1999 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta blå, rymmer 2,6 liter, 22 cm i diameter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
 
Skötselråd
-Handdisk rekommenderas
 
  
Bra att veta
 
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Oval Gryta Svart 17 cm 1 l
3949 kr
Bagaren och Kocken

I franska Staubs sortiment finner vi denna högkvalitativa och stilfulla gryta! Grytan är det perfekta valet för dig som vill ha ett praktiskt köksredskap men inte vill kompensera med designen. Storleken gör grytan ideal för mindre hushåll eller enskilda portioner. Du kan både laga och servera maten i denna läckra gryta!

 

Tack vare att materialet är i gjutjärn har grytan många praktiska funktioner. Värmen bibehålls tack vare den ut- och invändiga beläggningen. Dessutom fördelas värmen jämnt över grytan. Gjutjärnet håller länge, och blir en långvarig kompanjon i köket. Grytan kan användas i ugn eller på olika spisar, exempelvis induktion. På lockets insida finner vi en speciell knoppstruktur som gör att ångan samlas upp för att sedan fördelas över maten. Detta gör din maträtt extra utsökt! Grytan är ideal både för professionella kockar och för matentusiasten som älskar att experimentera hemma i köket! 

 

Specifikationer:

- Material: Gjutjärn
- Färg: Svart
- Kan användas i ugn och på alla typer av spisar, inklusive induktion. 
- Knoppstruktur med regn-effekt som höjer matupplevelsen.
- Svart emalj som inte missfärgas. 
- Praktiska handtag. 
- Bredd: 14 cm
- Längd: 22,5 cm
- Höjd: 11,6 cm
- Höjd utan lock: 7,6 cm
- Diameter: 17 cm
- Bottens diameter: 14,8 cm
- Vikt: 2,33 kg
- Kapacitet: 1 L

Rund Gryta 24 cm 3,8 liter Svart
2170 kr
Bagaren och Kocken
Staub rund gryta 24 cm svart, rymmer 3,8 liter
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
- Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
- Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
- Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
- Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
- Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
- Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
- Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
Designer
- Staub
Skötselråd
- Handdisk rekommenderas
Bra att veta
- Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 30 cm 8,35 liter Röd
2699 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd 30 cm, 8,35 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 26 cm 5,2 liter Röd
2279 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd 26 cm, 5,2 liter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 22 cm 2,6 liter Basilikagrön
1999 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta i färgen basilikagrön rymmer 2,6 liter, 22 cm i diameter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme.
 
Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning.
 
Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik. 
 
Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
 
Staubs grytor kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
Skötselråd
Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
Rund Gryta 22 cm 2,6 liter Röd
1817 kr
Bagaren och Kocken
Staub gjutjärnsgryta röd, rymmer 2,6 liter, 22 cm i diameter
 
 
Staub- En smak för kvalité
 
Staub strävar efter perfektion och utformar köksartiklar i emaljerat gjutjärn genom att kombinera tradition och innovation.
 
Staubs resa började i Alsace-regionen i Frankrike som är välkänd för sin rika historia, hantverk och gastronomi. Grundaren Francis Staubs filosofi var att skapa de ultimata kokkärlen och genom att kombinera teknologi och tradition utformade han 1974 sin första gjutjärnsgryta. Resultatet har blivit ett brett sortiment av väldesignade produkter, som kvalitetsmässigt är i absolut toppklass.
 
 
Staubs unika gjutjärnsgrytor
-Grytorna håller värmen fantastiskt bra och locken är helt täta och försluter ångan väl. Man uppnår energisnålare matlagning då gjutjärn är otroligt värmeledande, alltså kan maten värmas upp snabbt och sjuda på låg värme. 
 
-Dess patenterade lösning med små ”spikes” på insidan av locket gör att kondenserad ånga öser ner jämnt fördelat över maten. Detta fenomen gör maten mer smakrik och saftig. Man blandar i ingredienserna och sedan sköter grytan resten, enklare kan det inte bli!
 
-Grytornas specialutvecklade svarta emalj-interiör medför högre temperaturtålighet och gör grytan mer slitstark och reptålig. Emaljen medför även praktiska fördelar- att grytan är lätt att rengöra och underhålla. De kulinariska fördelarna är bättre bräsering, karamellisering och stekning. 
 
-Grytorna har 2-3 lager kvalitetsemalj utvändigt och den unika glansen och färgerna uppnås genom Staubs speciella Majolica teknik.
 
-Mässingknoppen på locken tål upp till 250°C i ugnen. 
-Kan användas på alla värmekällor, även induktion. 
-Produkterna är mycket dekorativa och pryder alla bord, oavsett om du gillar minimalistiska eller storslagna bordsdekorationer. 
 
Designer
-Staub
 
Skötselråd
-Handdisk rekommenderas
 
Bra att veta
-Staub är ett varumärke som är välkänt och respekterat av många stora kockar i världen, bland de franska Paul Bocuse som använder Staub både privat och i sina prestigefulla michelinrestauranger. 
La Cocotte Rund Gryta Svart 16 cm 1,2 l
1699 kr
Bagaren och Kocken
Gör plats i köksskåpet för denna goding! Grytan från Staub är inte enbart vacker och dekorativ, utan den är även en riktig mästare på matlagning. Den är tillverkad av gjutjärn och kan på så vis fördela och även bevara värmen helt perfekt, samtidigt som den tål både spis, ugn och diskmaskin. 

Specifikationer:
-Tillverkad i Frankrike
-Självstrålande spikar på locket skapar en regnskogseffekt som effektivt återförser maten med dess saft
-Tung vikt, tättsittande lock
-Ugnssäker upp till 260 grader
-Nickelstålsknopp

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.