Köpa.se Logo
x
563 282
PRODUKTER
x
1 539
KATEGORIER
Marinadgryta med pensel

Detta praktiska set från Lodge innehåller en liten gjutjärnskastrull och en silikonpensel, perfekt för att värma glaze eller smälta smör direkt på grillen eller spisen. Använd sedan den värmetåliga penseln för att applicera marinaden på dina råvaror under grillningen. Kastrullen är lätt att rengöra och penseln tål maskindisk.

389 kr

Köksredskap
Grilltillbehör
Gjutjärnspannor
Bagaren och KockenKöp produkten hos Bagaren och Kocken
Liknande produkter
Oval Serveringsskål Gjutjärn1,06 liter
813 kr
Bagaren och Kocken
Ett snyggt ugnssäkert serveringsfat i gjutjärn från Lodge Cast Iron.

Denna snygga serveringsskål är perfekt vare sig det handlar om helgens fest eller vardagsmiddagen. Servera allt från personliga potatisgratänger för varje gäst till härliga desserter. Skålen håller temperaturer otroligt bra, så du kan servera både kalla och varma rätter direkt till bordet. 

Skålen ingår i Lodge's värmebehandlings-serie där varje produkt har, som namnet antyder, värmebehandlats för att på så vis undvika rost. 

Skålen levereras instekt och färdig att användas. 

Volym: 1,06 liter.
Material: Gjutjärn.
Längd: 31,9 cm.
Bredd: 17,6 cm.
Höjd: 6,5 cm.

Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Hjälp! Min panna har rostat!?!
När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). 

Hur steker man in en produkt?
- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.
- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja (Eller din favoritolja) och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.
- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. 
- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.

Glaslock, 30 cm
559 kr
Bagaren och Kocken

Praktiskt glaslock som passar till samtliga grytor och pannor från Lodge med en diameter på 30 centimeter. Locket är tillverkat av härdat glas, och är utformat för att bevara smak och saftighet i dina rätter både på spisen och i ugnen. När du är färdig med matlagningen kan du enkelt diska locket i diskmaskin.

Grillplatta/Stekplatta Vändbar Gjutjärn 27 cm
809 kr
Bagaren och Kocken

Vad kunde vara bättre än en vändbar Grill-/Stekplatta att använda direkt på spishällen? Den släta sidan är optimal för varma mackor, ägg och pannkakor, medan den räfflade sidan perfekt för grillning av till exempel hamburgare, fisk och grönsaker. 

Plattan levereras instekt och färdig att användas. 

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Hjälp! Min panna har rostat!?!
När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). 

Hur steker man in en produkt?
- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.
- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.
- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. 
- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.
Serveringsskål Låg Kant Gjutjärn16,2 cm
495 kr
Bagaren och Kocken

En snygg ugnssäker serveringsskål i gjutjärn från Lodge Cast Iron.

Denna snygga serveringsskål är perfekt vare sig det handlar om helgens fest eller vardagsmiddagen. Servera allt från personliga potatisgratänger för varje gäst till härliga desserter. Skålen håller temperaturer otroligt bra, så du kan servera både kalla och varma rätter direkt till bordet. 

Skålen ingår i Lodge's värmebehandlings-serie där varje produkt har, som namnet antyder, värmebehandlats för att på så vis undvika rost. 

Skålen levereras instekt och färdig att användas. 

Volym: 0,414 liter.
Material: Gjutjärn.
Längd: 20,5 cm.
Bredd: 16,2 cm.
Höjd: 4,1 cm.

Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Hjälp! Min panna har rostat!?!
När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). 

Hur steker man in en produkt?
- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.
- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja (Eller din favoritolja) och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.
- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. 
- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.

Dubbel Gjutjärnsgryta 4,73 liter
1056 kr
Bagaren och Kocken

En dubbel gjutjärnsgryta och stekpanna - varje kocks absoluta dröm. 

Denna rejäla gjutjärnsgryta och stekpanna är det perfekta valet för dig som vill ha så bra produkter som möjligt, på en så liten plats som möjligt. Gjutjärnsgrytans lock kan, förutom att var ett fantastiskt bra lock, konverteras till att bli en praktisk stekpanna. Detta ger dig möjligheten att förbereda ett långkok utan att behöva använda flera grytor eller stekpannor. När du stekt färdigt i stekpannan häller du bara ned de stekta ingredienserna i grytan och använder stekpannan som lock - smartare kan det inte bli. 

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, öppen eld och ugn. 

Formen levereras instekt och färdig för dig att använda.

Material: Gjutjärn
Diameter: 26 cm
Höjd Gryta: 11,6 cm
Volym Gryta: 4,73 liter
Höjd Stekpanna: 5,1 cm

Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Hjälp! Min panna har rostat!?!
När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). 

Hur steker man in en produkt?
- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.
- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.
- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. 
- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.

Oval Serveringsskål Gjutjärn0,47 liter
669 kr
Bagaren och Kocken
Ett snyggt ugnssäkert serveringsfat i gjutjärn från Lodge Cast Iron.

Denna snygga serveringsskål är perfekt vare sig det handlar om helgens fest eller vardagsmiddagen. Servera allt från personliga potatisgratänger för varje gäst till smarriga dipsåser till snacksen. Skålen håller temperaturer otroligt bra, så du kan servera både kalla och varma rätter direkt till bordet. 

Skålen ingår i Lodge's värmebehandlingsserie där varje produkt har, som namnet antyder, värmebehandlats för att på så vis undvika rost. 
Skålen levereras instekt och färdig att användas. 

Volym: 0,47 liter.
Material: Gjutjärn.
Längd: 24,3 cm.
Bredd: 13,7 cm.
Höjd: 5,6 cm.

Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Hjälp! Min panna har rostat!?!
När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). 

Hur steker man in en produkt?
- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.
- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja (Eller din favoritolja) och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.
- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. 
- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.

Grillpanna Gjutjärn 26 cm
465 kr
Bagaren och Kocken
En funktionell grillpanna i gjutjärn från Lodge Cast Iron. 

Med en grillpanna ger du ingredienserna snygga grillränder samtidigt som du undviker att maten kokar i sitt egna fett. 

Pannan levereras instekt och färdig att använda. 

Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, öppen eld och ugn. 

Material: Gjutjärn.
Diameter: 26 cm.

Skötselråd
- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.

Hjälp! Min panna har rostat!?!
När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). 

Hur steker man in en produkt?
- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.
- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.
- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. 
- Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.

Lodge Chefs Collection Stekpanna i gjutjärn, 30 cm.
999 kr
Bagaren och Kocken
Denna läckra gjutjärnspanna från Lodge är både designad och tillverkad i USA, och tack vare materialet passar den utmärkt på induktionshällar och i ugn. Gjutjärn är ett robust material som kräver lite längre tid att värma upp än rostfritt stål eller keramik, och med den långsamma uppvärmningen får du en jämn värmefördelning och en panna som klarar av riktigt höga temperaturer. Därför passar gjutjärn perfekt till allt från biffar till sjudande rätter och du är garanterad en kökskamrat för livet. Gjutjärn är också otroligt hållbart och kommer med rätt behandling bara bli bättre med tiden. Det rekommenderas att du diskar pannan för hand i varm vatten.
Lodge Stekpanna i gjutjärn, 16,5 cm.
419 kr
Bagaren och Kocken
Med en gjutjärnspanna har du ett mångsidigt köksredskap som kan användas år efter år, och som bara blir bättre med tiden. Denna mellanstora gjutjärnspanna från Lodge har en diameter på 16,5 cm och tack vare det hållbara materialet kan den med fördel även användas i ugn till t.ex. bakning. Gjutjärnspannan kan användas på alla typer av spisar och den passar extra bra till induktion, då gjutjärn är ett magnetiskt material. Gjutjärn har en naturlig yta som fördelar värmen jämnt och effektivt, samtidigt som den kan användas på både väldigt höga och låga temperaturer. Tack vare detta kan du servera mängder av olika rätter direkt ur pannan. Stekpannan värmebehandlas i en speciell ugn vid höga temperaturer, vilket förändrar järns molekylära struktur. Det är inte en beläggning som stekpannan har fått, men processen påminner om härdat stål, vilket ses av t.ex. köksknivar. Denna värmelagring gör gjutjärnspannan extremt beständig och ger en lång hållbarhet.
Love Handle Rund Traktörpanna 20 cm
295 kr
Bagaren och Kocken

Här kombineras det bästa från två världar - stekpannan och kastrullen. Traktörpannan känns igen på sina höga kanter som gör det möjligt att använda den till både stekning och kokning. Nu har du möjlighet att göra en härliga och krämig pasta eller steka fisk och kött i samma redskap. Tillverkad i gjutjärn håller pannan högsta kvalité och kommer kunna gå i arv generation efter generation!

 

Lodge har tillverkat högkvalitativt och smart gjutjärn i över 100 år och produktionen kännetecknas av en miljömedvetenhet, hållbarhet och elegans. Gjutjärnet ser till att skapa en jämn värmespridning som gör stekningen lättare och smidigare. Den naturliga non stick-beläggningen gör att dina ingredienser inte bränner fast, samtidigt som diskningen blir bra mycket lättare!

 

Den är traktörpannan kan du använda på alla typer av värmekällor, inklusive induktion och öppen eld. Testa dig fram och använd den på grillen för att imponera på gästerna och servera riktigt goda rätter. En panna med det där lilla extra! 

 

Specifikationer:

- Färg: Svart.

- Material: Gjutjärn.

- Mått: 21 cm i diameter i övre kant (mellan handtag 28 cm).
- Vikt: 1,4 kg. 

- Inbränd med olja för naturlig non stick-beläggning!

- Tål alla värmekällor
- Kontaktytan med spisen är 13,7 cm

Lodge Stekpanna Gjutjärn 26 cm
649 kr
Bagaren och Kocken
En slitstark stekpanna i gjutjärn från Lodge Cast Iron.Stekpannan har hyllats som ett "essential kitchen tool" (ett nödvändigt köksredskap) av den kända tv-kocken Martha Stewart 2008, och har därefter underlättat oändligt många matlagningar världen över. Stekpannans vida diameter gör att den passar lika bra för stekningen på spisen som till att grädda en paj i ugnen. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion, ugn och grill.Pannan levereras instekt och färdig att användas.Material: Gjutjärn.Diameter: 26 cm.Höjd: 5 cm. Skötselråd - Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel. Hjälp! Min panna har rostat!?! När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). Hur steker man in en produkt? - Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel. - Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja (Eller din favoritolja) och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan. - Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan.  - Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.
Grillpensel
141 kr
Bagaren och Kocken

Pensla en glaze eller resterna av en marinad över det du ska grilla för att ta smaken till nya nivåer. Penseln från Weber har borstar av silikon som samlar upp en generös mängd sås eller glaze, samtidigt som materialet säkrar enkel rengöring. Penseln tappar aldrig sina borstar, de blir aldrig fransiga och den tar inte smak av marinader eller liknande. Diskas enkelt i maskin. 

Stekpanna, 13 cm.
469 kr
Bagaren och Kocken

En slittålig stekpanna tillverkad av gjutjärn från Lodge. Den praktiska stekpannan är inte större än 13 cm. vilket gör den perfekt till mindre uppgifter, så som att steka ägg eller rosta kryddor. Samtidigt har den också en perfekt storlek för att göra läckra desserter som du kan servera direkt i stekpannan till gästerna. Den vackra gjutjärnsstekpannan fungerar på alla värmekällor inklusive induktion samt ugn och grill.

Lodge Grillpress Gjutjärn
449 kr
Bagaren och Kocken
En praktisk grillpress som är perfekt för att undvika att till exempel bacon eller skinka blir skrynkliga när de steks. Den är även optimal för att pressa ut oönskat fett från hamburgare och korvar samt att trycka ned och behålla värmen i varma mackor. Pressen har ett snyggt designat handtag i rostfritt stål. Material: Gjutjärn, Rostfritt StålLängd: 17 cmBredd: 11,4 cmSkötselråd- Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel.Hjälp! Min panna har rostat!?!När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). Hur steker man in en produkt?- Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel.- Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan.- Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan. - Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.
KITCMNKD skorstensförlängare, rostfritt stål
1795 kr
Bagaren och Kocken

Skorstensförlängaren till din fläkt från Smeg som garanterat kommer att ge ett bättre utsug när du lagar mat. Den smarta skorstensförlängaren är en originaldel från Smeg. Skorstenförlängaren är 80 cm hög, 27,6 cm bred och 20,3 cm djup. Den är tillverkad av rostfritt matt stål.

Lodge Gjutjärnsgryta Lägereld 4,73 liter
1695 kr
Bagaren och Kocken
En rejäl gjutjärnsgryta för användning över öppen eld från Lodge Cast Iron. Gjutjärnsgrytan är perfekt att ha ute i stugan på fjället eller i skogen under tältningen. Du kan lägga glödande kol på grytans lock för att skapa en ugnseffekt i grytan. Du kan även lägga locket med handtaget nedåt för att konvertera den till en stekplatta. Grytan har 3 stycken ben som gör att den kan stå praktiskt på den heta kolen. Du kan med hjälp av den praktiska ställningen 3TP2 (säljs separat) låta grytan hänga över elden.  Material: Gjutjärn, Rostfritt StålVolym: 4,73 literDiameter: 26 cmHöjd inklusive lock: 19 cm Skötselråd - Diska alltid dina gjutjärnsprodukter från Lodge Cast Iron för hand med varmt vatten utan diskmedel. Hjälp! Min panna har rostat!?! När en gjutjärnsprodukt inte har stekts in korrekt kan det uppkomma rost. Det är väldigt enkelt att fixa. Skrubba bort den värsta rosten, diska sedan rejält (eventuellt med milt diskmedel), torka hela produkten, täck sedan produkten med ett tunt lager rapsolja på hela stekytan och ställ den på hög värme på plattan i 10-15 minuter. Om problemet kvarstår måste du återupprepa diskningen och sedan genomföra en ny instekning (Instruktioner nedan). Hur steker man in en produkt? - Skrubba produkten med stålull för att få bort matrester eller rost, diska sedan med borste och eventuellt milt diskmedel. - Torka av hela produkten och häll på några droppar rapsolja och smörj in så att det blir ett tunt lager på hela stekytan. - Ställ in produkten vänd i ugnen på 180° C. Det kan vara bra att lägga ett lager med aluminiumfolie under produkten för att slippa spill av oljan.  - Låt produkten brännas i ugnen i ca 1 timme och sedan svalna av sig själv i ugnen.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.