
Tokyo Design Studio Ogatan Binchotan träkol är ett högkvalitativt grillkol som är perfekt för både nybörjare och erfarna grillmästare. Kolbitarna är tillverkade av teak och eukalyptus och har en enhetlig form och längd för jämn förbränning.

Ta din grillning till nästa nivå med spännande produkter från Weber! Här presenteras ett paket träkol, tillverkad av den perfekta lövträdsblandningen. Paketet innehåller 100% naturlig träkol (FSC) med inslag av äppelträ i hög kvalitet. Träkolen har en imponerande brinntid på 1,5+ timmar vid 180°C.
100% naturlig träkol (FSC) med inslag av äppelträ (30%).

Holy Smoke BBQ Grillkol Ek/Lönn 8 kg levererar en oöverträffad grillupplevelse av restaurangkvalitet. Detta premiumträkol består av 90% ekträ och 10% lönn från hållbara skogsbruk, som brinner rent, skapar kraftig värme och lämnar mycket lite aska. Ekträet tillför den klassiska rökiga träkolssmaken, medan lönnträet lyfter smaken med en subtil, söt underton.
Kolet är lätt att tända och idealiskt för både långsam tillagning och intensiv grillning. Holy Smoke BBQ grillkol är fritt från kemikalier, vilket säkerställer en ren och naturlig grillupplevelse. Varje påse innehåller 8 kg miljömärkt träkol, perfekt för alla grillentusiasters behov.

Konro Grill Diatomite från Tokyo Design Studio är en högkvalitativ japansk bordsgrill, med en avlång form som låter dig tillaga både grillspett och större köttbitar utan problem. Perfekt för servering och grillning direkt på bordet med nära och kära – både festligt, snyggt och gott.
Konro-grillen fungerar bäst med japanskt Binchotan-kol av hög kvalitet. Förvärm kolet separat i förväg, till exempel i en Binchotan-grilltändare. Placera sedan den aktiva kolet i grillen och lägg gallret ovanpå. Nu är din Konro Grill redo att användas.
Efter användning, vänta tills allt kol har brunnit ut eller tagit slut. Alternativt kan du använda en tång för att avlägsna det heta kolet och lägga det i en hink med sand eller vatten. Konro-stenen ska aldrig sköljas med vatten, utan behöver bara borstas när den har svalnat för att avlägsna damm och aska. Grillgallret kan rengöras med vatten.

En kolgrill kan användas till mycket. En Kamado SUMO-kolgrill kan användas till ännu mer. Med en Kamado SUMO har du en grill av toppklass, som är särskilt framtagen för de skandinaviska vindarna och värdet. Förutom att vara en fantastisk produkt när det kommer till matlagning så är den också väl utformad och estetisk med sin moderna design av keramik med bambudetaljer. Kamado SUMO JR är det senaste tillskottet i Kamado-familjen, och den har alla egenskaper som sina storebröder i ett kompakt format, vilket gör att den kan stå på bordet med sina praktiska ben som ingår.
Även om Kamado SUMO är från Sverige, härstammar namnet och den speciella grillmetoden, som ligger bakom det stolta företaget, från Japan, vilket namnet också antyder på. Det betyder ungefär "ugn", och en Kamado SUMO kolgrill är på många sätt som en vanlig ugn för utomhusbruk. Den är perfekt till allt från bankning till rökning och självklart även för sitt huvudsyfte: grillning. Den vackra kolgrillen finns i färgerna svart och grön.

Heirol Blacksteel är en professionell stekpanna i svart kolstål som kombinerar genomtänkt design med långvarig kvalitet. Under tillverkningen genomgår pannan en unik process, där en kombination av nitridbehandling och upphettning med kväveoxig skapar en oxiderad yta som förbättrar materialets tålighet. Den förbehandlas även med vegetabilisk olja, vilket ytterligare bidrar till pannans långvariga motståndskraft mot rost. Allt som allt ger det specialbehandlade kolstålet både utmärkta non-stick-egenskaper och hög korrosionsbeständighet över tid.
Stekpannan har en tjocklek på 3 millimeter, vilket gör att den håller sig stabil även vid intensiv användning och klarar höga temperaturer utan att bli skev. Den är lämplig för alla värmekällor inklusive spis, ugn, grill och till och med öppen eld. Stekpannan värms upp snabbt och ger en energieffektiv värmedistribution, vilket hjälper dig att nå optimala stekningsresultat. Det långa nitade handtaget garanterar maximal hållbarhet och ger ett stadigt grepp under matlagningen.
Med tiden utvecklar pannan en naturlig patina som förbättrar dess prestanda. Med rätt underhåll blir den garanterat en pålitlig och långlivad del av din köksutrustning.


Upplev glädjen med den traditionella japanska Hibachi-grillen, tillverkad av diatomitlera, känd för sin höga temperaturbeständighet. En Hibachi-grill är perfekt för att tillaga en mängd olika maträtter, från grillspett till kött, skaldjur och grönsaker. Placera grillen med den tända Binchotan-kolen direkt på bordet på uteplatsen. Var noga med att inte lämna grillen utomhus, särskilt i regnväder, eftersom materialet inte är avsett för detta ändamål.

Det är mycket viktigt att använda kvalitetskol när du grillar så att du får bästa smak samt kan hålla önskad temperatur som maten ska tillagas vid. Denna ekologiska kol från Big Green Egg håller hög kvalitet och är en optimal blandning av utvalt hårtträ: hickory och ek.
Här får du en påse med 9 kilo kol och träkolbitarna är stora, vilket gör att de brinner längre samt ger mindre aska. Välj kvalitetskol när du tillagar olika matvaror på din Big Green Egg grill, så kan du vara säker på ett perfekt resultat.

Letar du efter en traktörhäll för uteköket? Då har Satake det perfekta valet för dig. Hällen har en praktisk kant och är tillverkad av varmvalsat kolstål som ger suveräna stekegenskaper. Kan användas med gasbrännare, på grillen eller över öppen eld. Utmärkt för att laga till exempel höstiga grytor, paella eller smashed burgers. Tänd en eld, ställ stekhällen på plats och njut av en förstklassig matlagningsupplevelse.
Sedan japanska Satake introducerades i Sverige 1998 har de blivit en riktig favorit både hos professionella kockar och bland hemmamatlagare. I deras sortiment hittar du dels fantastiska knivar, men även gasbrännare, temuggar och gjutjärnsprodukter som grytor, wokar, stekpannor och grilltillbehör. När du väljer Satake får du produkter av hög kvalitet som håller länge och är enkla att underhålla.

Kamado Sumo presenterar här ett rökved från Spanien som ger dig helt nya smakupplevelser. Det passar perfekt för lite längre grillningar och kräver inga speciella färdigheter och ger dina råvaror en smakfull twist. Lägg vedbitarna direkt på kolet och grilla därefter på som vanligt. När du röker livsmedel fungerar veden som kryddor och gör alla grillentusiaster ännu gladare.

Träkol från Kamado Sumo som klarar av mycket höga temperaturer under lång tid. Kolet har en mycket mild, nästan icke-existerande smakprofil. Quebracho skickar också iväg väldigt få gnistor och efterlämnar mycket lite aska, vilket givetvis gör rengöring mycket lättare. Detta träkol tänds snabbt och är redo för grillning inom 15 minuter.

Satake Kuro BBQ-stekpannan är ett robust och mångsidigt verktyg som är designat för matlagning över öppen eld, på grillen eller i köket. Den är tillverkad av handhamrat kolstål, vilket ger en slitstark yta som kan motstå höga temperaturer och samtidigt utveckla en naturlig non-stick-beläggning över tid. Med en diameter på 28 centimeter finns det gott om utrymme för att steka saftiga biffar, krispiga grönsaker eller en läcker frukost över elden. Den robusta konstruktionen gör att pannan kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion, gas och ugn, så att du kan ta den direkt från grillen till spisen utan problem. Kolstålet säkerställer en bra värmefördelning, så allt får en jämn stekning och en fin stekyta. Det extra handtaget på framsidan gör det enklare att lyfta pannan när den är fylld med tunga ingredienser, men eftersom hela pannan är av kolstål blir handtagen varma, så det är en bra idé att använda en grillvante! Oavsett om du vill steka en perfekt biff, tillaga en rustik pannkaka eller laga en välsmakande rätt direkt över lågorna, är Satake Kuro BBQ-stekpannan ett pålitligt val som kombinerar traditionellt hantverk med praktisk funktionalitet. När den inte används kan den förvaras i den medföljande svarta trälådan, som skyddar pannan och gör den lätt att ta med på matlagningsäventyr i det fria.

Maitiew Wood Binchotan från Tokyo Design Studio är ett högkvalitativt grillkol som är tillverkat av äkta Maitiew-trä – ett idealiskt val för grillentusiasten som eftersträvar en förstklassig grillupplevelse. Enligt grillspecialisten Indy är den här typen av grillkoll överlägset i kvalitet och prestanda jämfört med andra typer av kol, till exempel kol från Lychee-trä. Med Maitiew-grillkol får du en jämn och långvarig glöd, som ger en fantastisk smak till det du lägger på grillen oavsett om det är kött eller grönsaker.

En kolgrill kan användas till mycket. En Kamado SUMO-kolgrill kan användas till ännu mer. Med en Kamado SUMO har du en grill av toppklass, som är särskilt framtagen för de skandinaviska vindarna och värdet. Förutom att vara en fantastisk produkt när det kommer till matlagning så är den också väl utformad och estetisk med sin moderna design av keramik med bambudetaljer. Kamado SUMO JR är det senaste tillskottet i Kamado-familjen, och den har alla egenskaper som sina storebröder i ett kompakt format, vilket gör att den kan stå på bordet med sina praktiska ben som ingår.
Även om Kamado SUMO är från Sverige, härstammar namnet och den speciella grillmetoden, som ligger bakom det stolta företaget, från Japan, vilket namnet också antyder på. Det betyder ungefär "ugn", och en Kamado SUMO kolgrill är på många sätt som en vanlig ugn för utomhusbruk. Den är perfekt till allt från bankning till rökning och självklart även för sitt huvudsyfte: grillning. Den vackra kolgrillen finns i färgerna svart och grön.


Vinden är varm, himlen är blå och familjen är hungrig. Du vill bara ha det bästa av det bästa. Det du behöver stavas Kamado Sumo. I det här setet medföljer dessutom all utrustning som behövs för att du ska bemästra titeln grillmästare.
En Kamado är inte bara en grill, utan en 108 kg keramisk grill som tar form efter den urgamla japanska grillen med samma namn, och översatt är det snarlikt med 'ugn'. En Kamado är säker, tillskillnad från en kolgrill, oavsett de skandinaviska väderförhållandena. Om vinden viner, regnet faller och det slaskar håller den tryggt temperaturen. Kamado Sumo är optimalt isolerad och tål temperaturer på upp till 400°C.
Den här typen av grill ger saftiga, möra och aromatiska resultat. Du bestämmer tillagningsmetod grilla, baka, röka eller varför inte rosta? Som du säkert förstår är en Kamado så mycket mer än bara en grill.
Scrolla ned för att fortsätta läsa om Kamado Sumo
Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.