Smeg FAB32 Kyl/Frysskåp Limegrön Vänsterhängd


Smeg FAB32 Kyl/Frysskåp Limegrön Vänsterhängd

KYL/FRYSSKÅP I 50-TALSSTIL LIMEGRÖN ENERGIKLASS A++ NO FROST OBS! Ny höjd 193 cmNettovolym 304 l (kyl 229, frys 75)Separata justerbara digitala termostaterSnabbinfrysningsfunktionPå/av indikatorlampa&

Tänk på det här när du köper frys
  • Kan du spara pengar på att köpa ett paket med både kyl och frys? Förutom att spara pengar får du även en enhetlig design på dina vitvaror.
  • Har frysen automatisk avfrostning, alternativt är frysen enkel att frosta av? En frys ska vara isfri för att fungera på bästa sätt. Med automatisk avfrostning får du ett problemfritt användande.
  • Är det en bättre idé att köpa ett kombinationsskåp än en fristående frys? Ett kombinationsskåp tar upp mindre plats, men samtidigt är förvaringsutrymmet för frysvaror mindre.
  • Hur stor volym ska frysen ha? En frys av golvmodell har en kapacitet på omkring 250 liter. Det finns frysar med såväl mindre som större kapacitet. Har du särskilda önskemål, undersök volymen extra noggrant.
  • Vilken modell vill du ha? Golvmodellen passar de flesta hushåll. I det mindre köket kanske en frys i mindre format för mer flexibel placering är lämpligare.
  • Hur stor är energiförbrukningen? Moderna frysar är strömsnåla, men om du är mycket noga med att minimera energiförbrukningen bör du leta lite extra noggrant.
  • Har du behov av extrafunktioner som exempelvis en ismaskin? Extrafunktioner kan vara praktiska att ha, men för varje extrafunktion du väljer måste du vara beredd på att priset ökar.

Du kan läsa mer om detta i köpguiden för Frys

Andra rekommenderade produkter inom kategorin frys
Kelkoo
Kelkoo
Varför leta runt överallt på nätet efter frysar när du kan få alla tänkbara frysskåp både recenserade på Kelkoo? Du hittar dessutom alltid bästa pris på de olika modellerna.
ELON - frysskåp
ELON - frysskåp
Hos ELON hittar du ett stort utbud av frysar i alla storlekar och dimensioner.
L'Easy
L'Easy
Om du vill handla frys på enklast möjliga sätt och dessutom få kylen levererad och installerad är L'Easy ett säkert val. Många olika frysar att välja mellan.

Förslag på produkter inom kategorin frys