
Denna stora stekhäll i kolstål är perfekt för att laga mat utomhus över öppen eld, gasol eller grillkol. Med en diameter på 72 cm kan du enkelt tillaga mat till ett större sällskap. Stekhällen är tillverkad i gediget hantverk från Estland och har handtag i ekträ.

Den här stekpannan i kolstål från Skottsberg levererar hög funktionalitet i köket. Den är förkryddad, vilket innebär att den har bränts in två gånger med vegetabilisk olja – något som ger den mycket god släppfunktion. Pannan tål höga temperaturer, vilket gör den lämplig för att steka och baka grönsaker, fisk, kött, potatis, pannkakor, wraps, paella, smörgåsar och mycket mer.
Stekpannans botten mäter 2,5 millimeter, vilket är en optimal tjocklek för att förhindra att botten blir skev vid användning på induktion. Pannans handtag är ihåligt och absorberar inte värmen från pannan, vilket gör den enkel att hantera – även vid höga temperaturer. Pannan värms upp snabbt och effektivt och kräver mycket lite fett för stekning. Ett mångfacetterat och praktiskt val som hjälper dig att lyckas med alla möjliga typer av rätter i köket.

Kom igång med matlagningen utomhus med ett komplett set från Hällmark. Det som medföljer är en stekhäll med en diameter på 78 centimeter, en 60 centimeters gasbrännare och ett regulatorset. Hällens yta är emaljerad, resultatet är en optimal stekyta med minimal risk för rost. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan laga. Kanske grillspett eller pannkakor eller något helt annat?
Ett vindskydd i rostfritt stål medföljer gasbrännaren så att du enkelt och säkert kan stå ute och laga mat även när det blåser. Gasbrännaren värms upp snabbt och värmen är lätt att justera. Stativet håller hög kvalitet samtidigt som de tre benen ser till att allt står stabilt. Därför kan du även använda tyngre och mer robusta köksredskap på bakplåten. Gasbrännaren har en effekt på 6,5 kW / 11,4 kW.


Med en stekhäll från svenska Hällmark blir utomhusmatlagningen enkel, smidig och rolig. Perfekt när du vill spendera tid i naturen och bjuda nära och kära på både god mat och frisk luft. Du kan välja mellan tre olika storlekar, med diameter på 48, 58 eller 78 centimeter. Tre avtagbara ben medföljer, så att du enkelt kan placera din häll stadigt. Stekhällen kan användas både över öppen eld eller ihop med en gasbrännare från Hällmark.
Stekhällen är tillverkad av varmvalsat stål av hög kvalitet, med handtag av kromat fjäderstål. Tack vare den emaljerade ytan har hällen en optimal stekyta och minimal risk för rostangrepp. Du får en häll av hög kvalitet som är en fröjd att laga mat på – ett bra val som håller länge.

Med en stekhäll från svenska Hällmark blir utomhusmatlagningen enkel, smidig och rolig. Perfekt när du vill spendera tid i naturen och bjuda nära och kära på både god mat och frisk luft. Du kan välja mellan tre olika storlekar, med diameter på 48, 58 eller 78 centimeter. Tre avtagbara ben medföljer, så att du enkelt kan placera din häll stadigt. Stekhällen kan användas både över öppen eld eller ihop med en gasbrännare från Hällmark.
Stekhällen är tillverkad av varmvalsat stål av hög kvalitet, med handtag av kromat fjäderstål. Tack vare den emaljerade ytan har hällen en optimal stekyta och minimal risk för rostangrepp. Du får en häll av hög kvalitet som är en fröjd att laga mat på – ett bra val som håller länge.

Det här är två perfekta stekpannor för dig som är på jakt efter köksutrustning som ska hålla i många år. I setet ingår en stekpanna med diameter på 28 cm respektive 20 cm. De är båda tillverkade i kolstål och återfinns ofta i professionella franska kök. Man kan säga att de motsvarar gjutjärnspannor, som är vanligare i Skandinavien, men en betydande fördel är att pannor i kolstål inte väger lika mycket. De är smidiga att använda och blir bara bättre och bättre med tiden. Du rengör dem enkelt med några droppar diskmedel och varmt vatten. Diska inte pannorna i diskmaskin.
Kolstål avger järn i maten när den används, vilket ger dig en naturligt järnberikad mat. De tål också att användas på induktionshällar men du bör vara försiktig med värmen. Värmer du upp pannan för snabbt finns det nämligen risk för att den slår sig. Häll heller aldrig kallt vatten direkt i den varma pannan. Innan du använder stekpannan första gången är det viktigt att du steker in den:
Rengör pannan med mycket varmt vatten. Häll ca 1 mm matolja i pannan och värm i ca 5 minuter. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapper. Nu är pannan klar för användning.




Opus Cupra stekpanna från Ruffoni är en trogen följeslagare i köket, som levererar klassiskt hantverk och exakt värmefördelning. Perfekt för att sautera grönsaker, reducera såser, rosta kryddor eller steka kött, fågel och fisk med optimal kontroll över tillagningen.
Stekpannans solida kopparkonstruktion ger snabb och jämn värmefördelning för enkel temperaturkontroll. Tack vare insidan i rostfritt stål är den dessutom både motståndskraftig mot sura ingredienser och lätt att underhålla. Det långa handtaget i rostfritt stål, dekorerat med vackra blad, ger ett elegant utseende och gör pannan enkel att hantera både på spisen och vid servering. När den inte används kan den hängas upp som dekorativ detalj i köket.
Stekpannan finns i två storlekar, med diameter på 26 eller 30 centimeter, så du kan välja den som passar bäst utifrån dina behov. Oavsett vilken storlek du väljer får du en tidlös kombination av funktionalitet och raffinerat italienskt hantverk – precision och estetik i ett.

Med stekhällen från Muurikka kan du laga mat till många människor över öppen eld eller med en gasbrännare i trädgården eller på terrassen. Stekhällen är svagt skålformad, vilket gör att den håller kvar vätska från råvarorna. Hällen är tillverkad av varmvalsat stål, vilket ger en jämn värmefördelning över hela ytan. De medföljande benen är avtagbara, så du kan välja att använda dem eller inte.
Stekplattan finns i två storlekar: 48 cm i diameter och 58 cm i diameter.
För att skydda stekplattan och göra förvaringen enklare levereras produkten med en praktisk förvaringspåse.

Ett stekhäll-set från Hällmark som ger dig allt du behöver för att komma igång med matlagning utomhus. Oavsett om det är vinter eller sommar, vår eller höst får du den underbara möjligheten att laga mat utomhus, samtidigt som du kan njuta av den friska luften.
Stekhällen har en diameter på 48 cm och är tillverkad av högkvalitativt varmvalsat stål. Hällens yta är emaljerad, resultatet är en optimal stekyta med minimal risk för rost. Förutom hällen ingår även en gasolbrännare med ben och ett regulatorset med två slangklämmor.


Den här hamrade kolstålspannan från Satake är en investering som håller hela livet om du sköter den rätt. Den är förbehandlad och behöver inte brännas in, vilket gör att du kan börja använda den direkt. Kolstål är ett bra val eftersom det både tål höga temperaturer, fungerar på alla värmekällor och ger en riktigt fin stekyta. Pannan är därför suverän för alla typer av stekning – grönsaker, fisk och kött. Den är dessutom ugnssäker upp till 250°C, så att du även kan använda den för att laga rätter i ugnen. Du kan välja mellan två olika storlekar, med diameter på 24 eller 28 centimeter.
Sedan japanska Satake introducerades år 1998 har de hunnit bli en storfavorit i många svenska hem. Men de går inte bara hem hos folket utan även hos flertalet professionella kockar, till exempel Håkan Thörnström som bland annat har drivit Michelin-restaurangen Thörnströms och är jurymedlem i Årets kock.

Om Köpa.se | info@kopa.se | © 2025 Köpa.se – Alla rättigheter förbehållna. | Ansvarsfriskrivning | Generella tips | Foton från Freedigitalphotos.net eller iStockphoto.